Vecka 37

 
Hej kompisar!
 
I söndags skulle jag förberett ett inlägg med saker vi har köpt till bebis, men så blev det inte. Det är KAOS i vår lägenhet just nu, Dan jobbar svinmycket och jag försöker rodda med vardagen. Men kanske kan jag få till det den här veckan? Vi får se! Hoppas i alla fall att vi kan skruva ihop byrån till bebisen i veckan, så att jag kan börja lägga ner lite kläder och leksaker i den.
 
I lördags blev i alla fall jag och Sara W överraskade med en babyshower hemma hos Linnéa! Till mig hade Linnéa och Rebecka sagt att vi skulle fira Sara med en liten babyshower, och till Sara hade de sagt att vi skulle fira mig. Haha! Vad chockade både jag och Sara blev <3 Blev i alla fall väldigt rörd och glad. Kan fortfarande inte fatta att vi ska få en bebis?! Jag går på en massa kurser och köper en massa grejer men kan fortfarande inte förstå att jag ska ta hand om ett litet barn sen? Googlar "hur tar man hand om en bebis" om kvällarna.
 
Ni tror jag skojar, men icke.
 
Finns massa bra grejer på 1177 kan jag meddela! 😅
 
Den här veckan då? Jag har en fika och en lunch inbokad. Ska försöka få ordning här hemma och lite annat smått och gott. På lördag kommer Tesse, Stefan och Moa! Då ska vi gå en sväng på reptilcentret i Folkets Park och leka på lekplatser. Håller tummarna för fint väder.
 
Och vi hörs såklart som vanligt i veckan!

Kommentarer
Postat av: Marica

Du/ni kommer att veta vad ni ska göra när bebisen kommer <3
Jag är säker på att ni kommer att bli underbara föräldrar till er lilla bebis och man lär sig efterhand. När vi fick Elise hade varken jag eller Roger bytt en blöja på en bebis! Nu med nummer 3 lär vi oss fortfarande nya saker <3

Svar: <3 <3 <3
Sofie Strandberg

2021-09-14 @ 16:08:40

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0