Fredagstankar

 
Ber om ursäkt för riktigt dåligt bloggande den här veckan! Det har varit högt och lågt. Ena dagen sover Frans inte mer än 30 minuter åt gången, och andra dagar (som idag) sover han över två timmar.
 
Men jag ska inte sitta här och prata sovschema. För det är typ just det mitt liv har börjat handla om. Jag ser Frans sovschema lite som ett tetris i vardagen. Hur ska jag få ihop hans naps samtidigt som jag har andra saker inplanerade? Lyckas jag matcha ihop dem och det blir en happy bebis och därför också en happy morsa? Ibland lyckas jag ooooch ibland absolut inte. Ni hör ju, SPÄNNING i vardagen minst sagt.
 
Ikväll ska jag i alla fall ut och äta middag med vänner, ensam. Det ska bli skönt med ett break. Dricka vin och prata oavbrutet. Helgen blir annars lugn. Ska städa och pynta köksbordet med påskris.
 
Hoppas ni får en fin fredag i det här aprilvädret! Här i Malmö har det pendlat mellan sol och snöstorm. Vädret känns lika skiftande som Frans sovstunder ungefär.
 
Glad fredag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var också stressad över att min bebis ibland bara sov 30 min, och klandrade mig själv för att han kunde vara övertrött, understimulerad, somnat på ”fel” sätt osv som jag hade ”läst” (på nåt dumt instagramkonto om sömn som bara gav ångest!). Har sen förstått att korta naps är helt normalt! ☺️ För min del blev allt mer harmoniskt när jag släppte på sömnstressen och ”nu måste han somna” och slutade bli besviken efter en halvtimmes sömn (de känner av ens stress hehe..). Du gör ett toppenjobb i vilket fall! ☺️

Svar: Tack snälla!
Sofie Strandberg

2022-04-09 @ 08:52:44

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0