Helgen i Löddeköpinge

Så i fredags var Dan bortrest och jag skulle ta mitt pick och pack och köra hem till mina föräldrar i Löddeköpinge. Det är så. mycket. grejer. som ska med när man har en bebis.
 
Gjorde mig i ordning i klänning från Adoore och kavaj från Mango.
 
Det var svinvarmt ute så när jag väl kom hem till mamma och pappa fick jag byta om haha. Men kände mig fin i någon timme i alla fall.
 
Yey! Vi klarade att köra helt själva till Lödde!
 
När jag lastat ur allt i bilen och packat upp så gick jag och Frans en sväng med vagnen. Det var 16 grader varmt och strålande sol.
 
Väl hemma fick jag vin och hängde i solstolen medan Frans sov vidare i vagnen.
 
Vi avslutade fredagen med att äta sushi och titta på Bäst i test.
 
Lördag! Frans vaknade klockan 07.15 och tyckte det var dags att gå upp. Jag gjorde kaffe och försökte komma på hur mammas och pappas TV fungerar. Vad är grejen med tre fjärrkontroller?! Skickade meddelande till mina syskon som försökte hjälpa till (eftersom mamma och pappa sov) men jag gav upp. Inget Nyhetsmorgon för mig helt enkelt.
 
På dagen gick jag en sväng på Löddes köpcenter Center Syd och på kvällen lagade mamma och pappa ryggbiff med råstekt potatis. GOTT.
 
Frans är så nyfiken på min pappas skägg, haha. Så fort pappa håller honom vill han känna på skägget <3
 
På kvällen hyrde vi den norska filmen Verdens verste menneske på SF Anytime och åt efterrätt. Filmen var bra men sorglig.
 
Frans sov bredvid mig i soffan.
 
På söndagen körde vi hem och på kvällen kom Dan hem. Hade saknat honom så mycket!! Mysigt med en helg hos mamma och pappa, men nu är ordningen återställd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0