Lite från sistone

Förra veckan var en så himla tråkig vecka rent vädermässigt. Jag är så beroende av vädret nu eftersom jag spenderar TIMMAR med barnvagnen utomhus. Jag och Frasse höll oss mest inomhus. Lagade pasta med tomatsås till middag en blåsig kväll.
 
Men Frassemannen var glad och taggad ändå <3
 
Vi har bytt till sittdelen i vagnen nu! Vi köpte en inovidyna och bytte sedan till sittdelen. Det funkar så bra! Frans gillade inte liggdelen alls längre, men nu kan vi gå ut och han ligger och tittar på lite grejer. Tycker han är så fruktansvärt söt i den här teddyoverallen.
 
Jag har försökt inreda Frans säng lite då tanken är att han ska sova mer och mer i den. Just nu sover han med oss i vår säng. Mammuten fick Frans i doppresent av farbror Lars och faster Lina!
 
Sluta upp ditt gull!
 
Är vi lika? Jag ser både mig och Dan i Frans. Kanske att han har lite mer av mina färger.
 
I torsdags svängde vi inom Sarah och Niclas. Vi åt Max till middag och sen fick vi låna Sixtens gamla aktivitetscenter. ALLTSÅ detta är så goals för mig <3 Torsdagsmiddag med våra kids.
 
Förra veckan var jag på min kompis Sara Ws mormors begravning. Jag och Sara har vuxit upp tillsammans och hennes mormor har varit en stor del av våra liv, så det kändes så fint att vara där på begravningen. Hade med mig en fin liten handbukett att lägga på kistan.
 
Sen blev det helg, men mer om det i nästa inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0