Vecka 15

Jag tänker ofta att jag har bearbetat min förlossning. Att det är bra nu. Jag och Frans har gått vidare.
 
Men så tittar jag på Frans gulliga små kinder, tänker att jag vill ha hundra bebisar och så följer en känsla av ångest som knyter sig i magen. För hur ska jag kunna ha hundra bebisar när jag inte vet om jag vågar gå igenom ytterligare en förlossning? Vid en eventuell nästa gång så kommer (eller som läkaren sa: måste) jag få ett planerat kejsarsnitt och upplevelsen kommer att vara annorlunda. Men hur ska jag våga gå igenom det med min förra förlossning i bakhuvudet?
 
Jag vet att jag kommer få hjälp med detta och att jag kommer prata prata prata om det tills det känns lite bättre. Just nu ska jag bara fokusera på den lilla bebis jag har. Och kanske även bara intala mig att hur det än blir i slutändan så finns det en möjlighet för mig att skaffa hundra bebisar.
 
 
Nu är det i alla fall påskvecka. Jag och Frasse har ärenden att göra på stan, jag ska få naglarna fixade och till helgen ska vi fira påsk med både vänner och familj. Det blir en mysig vecka. Låt oss hoppas att det också blir vårväder.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0