Några bilder från helgen som gick

Jag dokumenterade inte mycket förra helgen, men tänkte visa de bilder jag tog.
 
När Linnéa, Sara och Rebbe kom på lunch i torsdags fick jag en bukett blommor från Linnéas trädgård. Hur fin är den inte?
 
Vi har gjort om lite här hemma och har satt upp tre Bestå-skåp från IKEA längs med väggen. Blev mycket nöjd! Här förvarar vi mina kokböcker, Frans godnattsagor och vårt.. strykjärn? Vi har inte helt strukturerat upp innehållet än.
 
Fixade mina naglar för inte så längesedan. Gjorde de korta med fransk manikyr.
 
I fredags var det så varmt så varmt. Dan följde med mig ner till havet på lunchen så att jag kunde bada medan han hängde med Frans. Det var riktigt skönt.
 
På kvällen åt vi pannkakor och somnade tidigt.
 
På lördagen var vi hembjudna till Athena och Peter. Vi var först i Lomma och badade lite och körde sedan hem till dem i Staffanstorp.
 
Frassefrassefrasse <3
 
Det blev pizza ute på trädäcket.
 
Och till efterrätt en dessert med mascarponekräm, lemoncurd, maränger och blåbär. "Wow hur kom ni på det här?" frågade jag. "Vi googlade enkla desserter" svarade Athena, haha.
 
På söndagen var vi hemma hos Dans bror Ola, fikade och badade i deras pool, men det tog jag tydligen ingen bild på. På kvällen var det så varmt och Frans vägrade att sova. Kom in i sovrummet vid ett tillfälle och han stod såhär i spjälsängen heh.
 
Sen var helgen slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0