Vecka 31

 
Tankar just nu:
  • Jag är så trött. Nej, men alltså jag. är. så. trött. Jag har varit trött sedan jag slutade amma. Jag får inte längre ta del av de där superhormonerna som gjorde mig pigg. Samtidigt så sover Frans ändå helt okej på nätterna nu, han behöver inte äta var och varannan timme. Men jag är ändå så trött?

  • Den här veckan har jag lite roliga saker inplanerade. Ikväll ska jag, Dan och Frans äta på restaurang med min syster och hennes sambo, ska bli så mysigt! På torsdag kommer Sara, Linnéa och Rebbe hem till mig på lunch och på lördag ska vi till Athena och Peter. Försöker verkligen maxa det sista av sommaren med så många kompisträffar som möjligt <3

  • Jag vill så gärna flytta. Har älskat den här lägenheten så otroligt mycket, men känner att vi är klara med varandra. Vi har vuxit ur vårt hem och vi har vänt och vridit på det för att optimera det. Det är nog snart dags för något annat.

  • Har börjat träna ett par 15-minuters pass i veckan. Tycker Sannes Alexandras är mycket bra, det hittar ni här. Men har ni tips på något annat att enkelt göra hemma framför TV:n så får ni gärna hojta!

Kommentarer
Postat av: Paula

Jag kan ge tipset om att träna hemma med Sofia som sänds på SVT kanal 1 kl.10. Men du kan även gå i på SVT play och söka där om du inte kan kl.10. Hennes träningen sänds måndag- fredag. Jag tycker hon är väldigt bra 👍🏻

Svar: Ah, super! Tack!
Sofie Strandberg

2022-08-09 @ 19:04:36
Postat av: ..

Sandra fribergs pass på Youtube!

2022-08-10 @ 14:54:13
Postat av: ..

Sandra fribergs pass på Youtube!

Svar: Tack!! :)
Sofie Strandberg

2022-08-10 @ 14:54:14

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0