Vecka 35

Jag har problem med att ladda upp bilder till bloggen. Är det bara jag som har sådana här problem med blogg.se, eller är det för att min blogg är 100 år och sjunger på sin sista vers? 😅
 
Den här veckan går vi in i september. Jisses! Sommaren swishade förbi lika fort som vanligt, om inte fortare den här gången. September kommer vara en jätterolig månad för mig. Jag ska till Stockholm och Paris, gå på bröllopsfest, födelsedagsfest och fira att min mamma fyllt 60. Massa kul!
 
Varje vecka säger jag att jag ska ta det som det kommer och inte boka in för mycket. Men så slutar det alltid med att hela veckan är fullbokad? Det här har jag att se framemot den här veckan:
  • Imorgon ska jag till min kompis Sara i Kågeröd! Vi har varit föräldralediga tillsammans men har knappt träffats. Så nu ska vi ta tag i det innan det är dags för mig att börja jobba, haha.

  • På torsdag ska jag först till min psykolog och sedan ska jag och Frans hänga med Athena och Alve.

  • På lördag åker vi till Blekinge för att fira min kusin Sanne som fyller 25. Hurra! Ska bli jättemysigt att få umgås med släkten lite.

Och sen har jag lite smått och gott inplanerat. En del ärenden och lite lunchpromenader. Och sen ska jag rädda Frans från att slå ihjäl sig titt som tätt. Han är nu 9 månader och klättrar på ALLT. Men mer om det i ett eget inlägg.
 
Hoppas ni får en fin start på veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0