Vecka 50

 
Jag tycker inte det är så kul att blogga just nu och jag tror att ni märker det.
Jag dokumenterar min vardag som vanligt men får ingen ro att sätta mig ner och skriva. Känner att jag knappt är närvarande hemma och är rätt mycket på kontoret. För att jag tycker att det är kul.
 
Det är kul att träffa folk och jag får vara social och hjärnan får jobba. Hemma mellan 17 och 19 gör vi inte så mycket. Frans äter och sedan får han på sig en pyjamas. Vi leker lite, hänger i hans nya bollhav, busar och jag läser en god natt-saga innan han somnar. Och så ser det ut v-a-r-j-e kväll. Jag vet att jag ska älska det men mina hjärnceller förtvinar. Jag älskar att vara med honom men hur kom det sig att varje dag måste se likadan ut.
 
Jo, för så är det när man har en liten bebis som behöver rutiner. En liten kille som måste lära sig att nu är det kväll och då ska man snart sova. Och som mamma försöker jag vara närvarande och lägga ifrån mig telefonen. Kanske kikar jag lite på nyheterna på TV men allra oftast hamnar jag i sängen klockan 21.
 
Men på kontoret, där får jag vara social och smart och ha kläder som inte anpassas efter barn. Jag har kul och varför känns det som att jag inte får känna så?

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Jag läser bloggen pga mysigt att följa helt vanliga människor 😊 Hittat hit via Egoina! Men jag är ju också en sån som nästintill aldrig orkar lämna kommentar. Förutom ibland, som nu!

Jag har två barn som hunnit bli 5 och 7 år och jag förstår precis hur du känner. Det ÄR skönt att få umgås med vuxna människor och det ÄR fan i mig så sjukt jobbigt och ostimulerande att behöva hamna i ett liv som är, precis som du säger, byggt på rutinmässiga kvällar osv. Men det blir lättare sen! Barnen blir mer flexibla med stigande ålder och då inser man att dom är sjukt roliga att hänga med! Ofiltrerade och med massa roliga funderingar 😅

Svar: Oh, tack snälla <3
Sofie Strandberg

2022-12-13 @ 06:17:07
Postat av: Ulli

Jag hittade också hit via Egoina och säger som Anna att det är kul att följa vanliga människor och din blogg är en bra blandning av bilder och text. Kul att få insyn i någon annans liv. :) Är också dålig på att kommentera. :P

Svar: <3 <3
Sofie Strandberg

2022-12-19 @ 13:21:56

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0