Vecka 52

 
Så kom och gick julen.
Vi hade en så fin och mysig julafton hemma hos mina föräldrar. På självaste julafton var det bara jag, Dan, Frans, mina föräldrar och min syster och hennes sambo. På juldagen kom sedan mina bröder med respektive och joinade och hela ligan var samlad.
 
Nu är det mellandagarna och vi försöker ta det så lugnt det bara går. Vi förbereder inför nyårsafton, småstädar och går långpromenader. Frans är så rolig nu. Han går rätt mycket, skrattar åt allt och älskar att kramas.
 
På fredag kommer Regina, Frédéric och Henri hit! Vi ska fira nyår tillsammans och jag är så pepp. Vi har fått låna vår grannes lägenhet där de ska bo ett par nätter och vi har precis planerat nyårsmenyn tillsammans. Jag har köpt en ny klänning på mellandagsrean och glittriga strumpbyxor. Ja men ni märker, är mycket pepp!
 
Snart är 2022 över och jag ser fram ett 2023 där jag förhoppningsvis kommer vara gladare och mer harmonisk än vad jag varit det här året. Håller tummarna! Ska försöka hinna med att sammanfatta året som jag brukar göra. Och så kommer det ett och annat inlägg om vårt julfirande.
 
Hoppas ni har fina och lugna dagar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0