7 bilder från helgen

I helgen var det storm, så vi gjorde nästan ingenting. Det blev mycket hemmahäng och jag och Dan började titta på Jason Bourne-filmerna. Men vi tar det från början!
 
Fredag
Fredag! Det var sol, jag var frisk och gick en långpromenad ute. Har köpt Hourglass-klänningen från Adoore som är på rea nu. Den är så fin!! Dock inte så amningsbar?
 
På kvällen åt vi fredagstacos och tittade på Talang. Jag äter med halloumi som är stekt med tacokrydda. Kanske låter konstigt men det är gott.
 
Var vaken ända till klockan 23!
 
Lördag
Det blev lördag och vi (läs Frans) gjorde oss lördagsfina. Sluta va så gullig dåååå <3 Det var storm ute så vi höll oss bara inne. Jag hade handlat hem massvis med mat och snacks så vi skulle klara oss hela helgen, hehe.
 
Och självklart lördagsbubbel! Testade denna crémant som jag verkligen kan rekommendera. Tittade sedan på den spännande men också väldigt knäppa serien "The woman in the house across the street from the girl in the window" på Netflix. Lite thriller och komedi? När vi sett klart den började vi titta på Bourne.
 
Söndag
Det blev söndag och jag vaknade upp bredvid den här lilla bebisen. Han har varit rätt gnällig på sistone, så tror att han är i ett språng. Längtar tills det går över hehe.
 
Det var fortsatt storm på söndagen så vi höll oss inne då också. Vi städade, tittade på mer Bourne och Dan lagade en av sina goda grytor som puttrade i vår Crock Pot i 7 timmar. Och det var allt från helgen.

Kommentarer
Postat av: Ajli

CrockPot är king! Har Dan ett recept vi kan få? :)

Svar: Visst är det!! Haha nej han slänger bara i en massa grejer i grytan, typ kyckling, morötter, svamp, lök, kött- och grönsaksbuljong och lite vatten. Sen en timme innan den är klar så häller han i lite grädde :)
Sofie Strandberg

2022-02-01 @ 18:13:01
URL: http://ajlimuller.se
Postat av: A

Ville bara säga att jag uppskattar din blogg så himla mycket! Älskar att läsa om ett "vanligt liv" (om du förstår hur jag menar, det är iaf väldigt positivt menat). Är dessutom gravid i v.20 och att ha fått läsa om din graviditet och livet med bebis gör mig mer pepp på det som ska komma. Att Frans är världens gulligaste bebis att titta på gör ju inte saken sämre heller :)

Svar: Oh tack snälla! Så glad jag blir <3
Sofie Strandberg

2022-02-02 @ 08:47:56
Postat av: Elisabet

Jag passar också på att tacka för en mysig blogg 😊 Det där bubblet gillar jag för övrigt med! Ett annat jättegott i samma stil och prisklass är Clotilde Davenne, tips tips. Trevlig helg 🥂


Svar: Oh tack snälla! Ska testa bubblet! :D <3
Sofie Strandberg

2022-02-04 @ 11:00:14

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0