Digital after work, fikabesök och Melodifestivalen

Hur var min helg? Tackar som frågar!
 
Fredag
I fredags skulle jag jobbelijobba lite, eller delta i vår digitala konferens. Gjorde mig således lite fredagsfin.
 
Frans var också fredagsfin i den här urgulliga dressen från Polarn och Pyret som han fått av Sarah och Carro med familjer <3
 
På jobbet skulle vi göra lite roliga uppdrag tillsammans med vårt team. Här spelade vi till exempel in en musikvideo, haha. Klockan 16 vinkade jag hej då till mina kollegor och sedan laddade jag om.
 
För digital AW med Regina och Ida! Yey!!
 
Försökte prata om annat än sömnrutiner och förlossningar, men det händer liksom inte jättemycket i mitt liv just nu. Jag går samma promenad varje dag, lyssnar på samma poddar, har på mig mestadels samma kläder och umgås med en person – Frans. Men det kommer bli bättre!
 
Lördag
Det blev lördag och jag tog på mig samma kläder som på fredagen.
 
Klockan 13 kom Lars och Lina över på fika. Vi pratade om livet och drack kaffe. Jag var mycket pepp på att få umgås med vuxna människor, haha.
 
På kvällen korkade jag och Dan upp en flaska lördagsbubbel och så tittade vi på Melodifestivalen. Älskade Oscar Zias Skåne-låt!
 
Söndag
På söndagen vaknade vi klockan 08 i vanlig ordning. Den här skitungen sov jättedåligt natten till söndagen och jag och Dan var därför väldigt trötta.
 
Men vi gjorde oss i ordning för dagen och klockan 11 kom Dans föräldrar över på fika. Vi fick jättefina tulpaner och en body till Frans.
 
Tur att i alla fall en kan sova ut ordentligt.
 
Resten av söndagn hängde vi bara i soffan och tittade på TV-serier. Och sen var helgen slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0