Lite från sistone

Häng med på hur mina dagar har sett ut på sistone!
 
Vi skruvar tillbaka tiden till i fredags. På fredagar äter jag och Dan antingen tacos eller beställer något. I fredags blev det pizza. Ibland delar vi på en, men oftast kommer vi inte överens och köper vars en. Dan åt kebabpizza special och jag en vegetarisk som heter "Malmö FF" hos vår kvarterspizzeria.
 
Klockan 21.30 var vi i säng haha. Vi har köpt en mimoskudde till Frans. Han älskar att ligga på rygg och har därför fått lite platt bakhuvud. Vi kämpar på med magträning och hoppas att den här kudden hjälper lite också.
 
Det blev lördag. Athena och Peter skulle komma hem till oss på middag så vi städade och gjorde oss i ordning.
 
Plockade fram den här jumpsuiten i garderoben som passade och var amningsvänlig, woho!
 
Tidigare på dagen var jag på stan och fixade naglarna. En timmes egentid – check!
 
Så kom Athena och Peter vid 17. Vi bjöd på halloumiburgare, drack bubbel och pratade hela kvällen. Så mysigt!
 
I söndags hade jag, Dan och Frans en fikadejt inbokad med mina föräldrar.
 
Vi åt semla och drack kaffe. Mamma tog den här bilden <3
 
Nu har det blivit måndag och jag och Frans tog det väldigt lugnt. Det var nästan stormigt ute och vi höll oss inne hela dagen. Jag lade en sheetmask och Frans tittade märkligt på mig 😅👻
 
Men på tisdagen hade vi en dejt med Sarah och Sixten planerad! Först lite morgonträning.
 
Vi träffades på Triangeln och började med lite lunch på Creperiet. Både jag och Sarah åt galette med svampstuvning som var mycket gott. Rekommenderar verkligen Creperiet!
 
Efter en heldag på stan hängde vi i soffan resten av dagen. Vi lagade pokebowl med lax till middag och tittade på the King's man på Disney plus.
 
Igår var det onsdag och vi hade ett besök hos BVC inbokat. Frans blev vaccinerad och så mätte vi och vägde honom. Nu är han 59 cm lång och väger 5,5 kg!
 
Jag fyller år på lördag och ska bjuda min familj på någon rolig pastarätt. Fick den här kokboken i julklapp och bläddrade i den för att hitta ett kul recept.
 
Rödvinspasta?! Lägg ägg. Det måste testas!
 
Idag vaknade vi upp till den fruktansvärda nyheten att Ryssland har invaderat Ukraina. Jag satt som fastklistrad vid nyheterna imorse och förfärades. Jag försöker dra mitt strå till stacken och swishar bidrag till Röda Korset och UNICEF. Gör det du också om du har möjlighet!
 
Vid 11-tiden mötte jag och Frans upp min kollega Emma för en promenad i Slottsparken. Sedan gick vi till Saluhallen för att köpa ost på Möllans ost.
 
Jag fick ett presentkort på Möllans Ost i babyshowerpresent av Desirée och tänkte att det ju är perfekt med lite härliga ostar nu till min födelsedag. Köpte en fransk bondost, en getost och en vesterhavsost. Tack Des för fin present!!
 
Nu ikväll hänger vi bara hemma och fortsätter att ha koll på nyhetsuppdateringarna.

Ta hand om er alla!

Kommentarer
Postat av: Des

Vassego! OST asså!! 🥰

Svar: <3
Sofie Strandberg

2022-02-27 @ 15:07:59

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0