Torsdagsprat

  • Idag har jag och Frans varit i Helsingborg och hälsat på Regina och Henri. Det var så mysigt! Jag är så glad att jag åkte dit. Jag har känt mig ganska inlåst på sistone och inte riktigt vågat ta mig någonstans. Det är lite krångligt att gå på en buss eller ett tåg med en vagn? Och jag känner inte att jag vill köra helt själv med Frans i baksätet än. Tänk om han börjar störtskrika på motorvägen och jag inte kan göra någonting? Det får vänta lite till helt enkelt.

    Men det gick så smidigt att åka tåg idag! Frans sov både hela vägen till och från Helsingborg. Så sådana utflykter blir det definitivt fler gånger.

  • I mars ska jag börja på mammaträning. Det ska bli kul med lite anpassad träning som Frans dessutom får följa med på. Vet inte helt hur jag ska träna nu efter kejsarsnittet, kan jag köra på som vanligt eller bör jag tänka på något? Så känns skönt att få lite professionell hjälp med det.

  • Imorgon ska jag och Dan träffa prästen till Frans dop. Jag vet inte varför men jag är så opepp på att planera ett dop? Har inte alls tänkt på dekorationer och vi kommer beställa maten vi ska bjuda på. Jag som brukar nörda ner mig i minsta lilla detalj. Det kommer kanske!

  • Ska fira fredag genom att gå till min naprapat imorgon. Ser fram emot att knäcka ut min rygg och nacke. Behövs verkligen eftersom jag somnar sittandes och ammandes var och varannan natt 🙃

  • I helgen kommer Athena och Peter hit på middag. Jag känner att mitt sociala liv sakta men säkert börjar hitta tillbaka. Äntligen. Vi ska äta hamburgare och dricka bubbel, är pepp!

Kommentarer
Postat av: minbloggochlivet.blogg.se

När det kommer till din träning så skall du inte göra några sittups ännu. Fick själv ta ett akut kejsarsnitt när jag skulle få min son. Du är jätte duktig på att vara ute på promenader. Det kunde inte jag göra då jag hade väldigt ont efter kejsarsnittet. Så jag rekommenderar dig att ta det lugnt när det kommer till träningen. Lycka till 😊

2022-02-17 @ 22:19:48
URL: http://minbloggochlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0