Två dagar med IOtech 2021

I måndags och tisdags jobbade jag lite. Eller, jag tittade på Prisjakts digitala konferens IOtech med spännande föreläsningar. Trodde det skulle vara svinlätt med en bebis. Det är ju bara att titta på en skärm? Men inte helt enkelt med någon som vill bli underhållen och är inne i en fas där han helst vill vara på en hela tiden.
 
Måndag
I måndags vaknade jag och Frasse tidigt. IOtech skulle börja klockan 09 och är det något jag lärt mig så är det att allt tar lång tid med bebis. Så vi gick upp och gjorde oss i ordning i tid. Hittade en gammal skjorta i garderoben som var amningsvänlig.
 
Frans blev också måndagsfin! Han är så chill när jag gör mig i ordning på morgonen, ligger bara i sitt babynest och stirrar upp i taket.
 
Vid 09 började det. Mycket intressanta föreläsningar. Jag satte upp en gul post-it för webbkameran mest ifall den skulle gå igång haha.
 
Försökte underhålla den här lilla samtidigt. Gick helt OK.
 
Vid 11.30 var det dags för lunchpromenad i vanlig ordning. Det är mitt måste för dagen annars blir jag galen.
 
Det hade varit storm så det hade blåst upp en boj från havet.
 
Jag gick och köpte en semla med mig hem till eftermiddagspasset. Köpte bara en från ICA som var helt OK.
 
Och sen tittade vi på IOtech tills klockan blev 15. Fick byta kläder på Frans cirka tre gånger den här dagen eftersom han både kräkte och kissade ner sig 😅
 
Tisdag
Det blev tisdag och IOtech dag två! Frans hade en riktigt pissig natt och vaknade hundra gånger. Började därför att titta på föreläsningarna från sängen ammandes.
 
Men den här skitungen var glad ändå såklart <3
 
Och sen hängde vi hemma och tittade på föreläsningar tills klockan blev 15 igen. Så mysigt att få chatta med kollegor och få titta på intressanta speakers. En liten paus i föräldraledighetsbubblan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0