6 bilder från sistone

Jag och Dan har ju suttit i karantän på sistone, men den är över nu. Dock så är vi fortfarande rätt försiktiga och håller oss mycket hemma. Jag är fortfarande snuvig och lite hes, men annars mår jag bra igen.
 
Här kommer därför 6 bilder från sistone, varav 4 är på mitt barn haha. Ska bli bättre på att dokumentera annat, lovar!
 
I fredags karantänade jag och Dan med hemgjord pizza och Talang på TV:n. Jag gjorde pizza med chèvre och honung, mmmm gott.
 
På kvällarna innan nattning brukar jag sätta mig i sovrummet med Frans och amma. Han är då kvällsredo i pyjamas och allt. Den här dagen hade han en för liten pyjamas på sig och han blev så himla söt haha. Favoritnappen har han fått från faster Lina i present.
 
En annan kväll där vi snickesnackade men det var egentligen dags att sova. Kämpar hårt med att få honom att förstå att klockan 22 ska vi soooova.
 
Frans har börjat gilla vår babysitter! Han är också väldigt fascinerad över de här färgglada leksakerna.
 
Tog med den här bilden bara för att han är så himla lik Dan här?? En riktig liten mini-Dan. Annars tycker jag att han är rätt lik mig <3
 
Igår storhandlade jag på ICA Maxi och det var helt tomt i affären. Fler än vi som har suttit i karantän kanske?
 
Det var allt för nu!

Kommentarer
Postat av: minbloggochlivet.blogg.se

Jag och min son❤ har också suttit i veckan. karantän. Det har inte varit roligt då jag har en väldigt aktiv son❤på 7 år. Idag fick han gå till skolan och han var överlycklig 🥰

2022-01-28 @ 23:19:26
URL: http://minbloggochlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0