Första veckan själv: Måndag till onsdag

Dan började som sagt jobba i måndags så jag och Frasse har hängt själva om dagarna. Det har gått ganska bra hittills! Men Dan jobbar hemifrån just nu, så helt själv har jag ändå inte varit. Dan har kunnat ha koll på Frans medan jag duschar och annat.
 
Men i det stora hela har vi varit ensamma och lagt upp dagarna precis som vi har känt för. Vi kikar på småglimtar måndag till onsdag den här veckan.
 
Måndag
I måndags vaknade jag och Frans runt 09 och det var strålande sol ute! Skönt att kunna hänga kvar i sängen ett tag innan man går upp.
 
Jag duschade snabbare än snabbast och sedan gjorde jag oss i ordning. Frans hängde i babygymmet medan jag åt frukost. Kul att han uppskattar gymmet mer och mer! Och också skönt för mig hehe. Nima är än så länge inte jätteglad i Frans, vi får se om det ändras.
 
Strax innan 11.30 begav vi oss ut i det fina vädret. Vi hade tid hos BVC och sedan fortsatte vi ner till stan för att göra några ärenden.
 
Jag köpte kaffe på Espresso House och sedan promenerade vi en långrunda. Frans somnar hittills alltid i vagnen, så det är så skönt att komma ut och få lite egentid.
 
Tisdag
Tisdagen började på ungefär samma sätt. Frans hängde i gymmet med alla kaniner medan jag åt frukost och drack kaffe. Annars gjorde vi inte mycket den här dagen. Gick en långpromenad i Västra Hamnen, köpte lunch, tvättade och hängde hemma.
 
På kvällen åt vi kycklinggryta som Dan lagade och tittade på Succession.
 
Onsdag
Det blev onsdag och jag och Frans hade en dejt inbokad med Sarah och Sixten!
 
Vi möttes upp i stan och gick i lite butiker. Mmm, det här med att vara föräldraledig och kunna gå i butiker när alla andra jobbar 😌
 
Sedan promenerade vi till AB Småland för att äta lunch. En vegansk wrap med hummus och grönsaker blev det.
 
Sixten!! Frans låg mest och sov i vagnen förutom när han blev hungrig och ville amma.
 
Vi hängde på stan nästan hela dagen och klockan 17 vinkade vi hej då och jag promenerade hem igen.
 
Den här mössan fick följa med mig hem från Gina Tricot igår. Behöver lite mer ordentliga och varma kläder nu när jag är ute och går så mycket i kylan. Här hittar ni den!
 
Och det var ungefär vad jag hittade på de dagarna.

Kommentarer
Postat av: M

Verkar ändå som om ni har det mysigt!! ❤️

2022-01-13 @ 15:39:13

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0