Onsdagsprat

  • När jag sitter upp i vår säng om nätterna och ammar så kan jag se ut genom vårt köksfönster. Vi brukar egentligen rulla ner rullgardinen där för att det ska vara så mörkt som möjligt när vi sover, men nu med en liten bebis så är det bra att kunna se lite om nätterna.

    Vi brukar gå och lägga oss runt 22 och då är huset på andra sidan gatan alldeles upplyst. För varje gång jag sedan vaknar och ska amma på natten så ser jag hur lägenhet efter lägenhet släcks ner. Det är mysigt att sitta där helt i sin ensamhet och ändå ha lite koll på omvärlden på något sätt.

  • Det känns som att jag och Dan har plöjt igenom alla streamingtjänster. För tillfället tittar vi på den nya Archive81 på Netflix som är rätt spännande. Under vår gemensamma föräldraledighet så tittade vi på hela Sagan om Ringen-triologin och alla Harry Potter-filmer. I helgen såg vi första delen av Ozarks fjärde säsong. I och med att vi nästan enbart är hemma så tittar vi på så mycket film och TV-serier om kvällarna. Säg gärna till om ni har något tips!

  • Frans är just nu mellan två storlekar. 56 börjar bli lite för litet och 62 är fortfarande lite för stort. Jag sörjer typ kläderna han inte kan ha på sig mer. Det är ju så smått och gulligt!!

  • Vi har bokat dop för Frans, men just nu får vi enbart vara 20 personer på festligheterna efteråt enligt restriktionerna. Vi hoppas att det öppnar upp sig innan mars när vi ska ha dopet, men det blir så knäppt när man ska bjuda in folk. Vi kan just nu inte planera någonting kring det eftersom vi inte helt vet hur många vi kommer bli. Det är svårt att beställa mat, tårta osv. Vi får helt enkelt vänta och se.

Kommentarer
Postat av: MK

Serietips:
Netflix: "Folk med ångest" och "After Life"
HBO: "The sex lifes of college girls" och "Killing Eve"
Disney+: "Desperate housewifes" och "Only murders in the building"
Viaplay: "Thunder in my heart"
Discovery+: "Ligga"

2022-01-30 @ 19:44:09

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0