Vecka 1

 
Så blev det 2022 och årets första vecka.
 
Jag brukar inte ha nyårslöften, men de senaste åren har jag haft önskningar och mål. Jag har velat byta jobb, ta körkort, gifta mig och bli gravid. Hela tiden har jag jobbat mot nästa steg i livet. Men i år känner jag mig mer grundad än någonsin. Jag vill inte ta mig någon annanstans och har ingen box jag ska checka av. Jag vill stå still här och bara njuta, mysa, ta in vardagen.
 
Jag tror att förlossningen har gjort mig mer ödmjuk mot mig själv. Jag känner mig inte stressad över att komma i form och behöver inte fylla mina dagar med spännande händelser. Jag vill bara landa och ta allt lite som det kommer. Jag vet att jag successivt kommer att börja röra mig mer ute och våga träffa mer folk, men det är okej att det tar tid.
 
Just nu har jag någon annan att ta hand om, någon som inte kan ta hand om sig själv och det är då okej att jag inte kan lägga allt fokus på mig själv. Eller, så känner jag just nu i alla fall. Om fyra månader kommer jag säkert känna annorlunda.
 
Det här året önskar jag mig en mysig föräldraledighet full med promenader, fikor och bebisgos. Det ska bli kul att se Frans utvecklas, och mig själv också för den delen. Vem är jag när jag inte alltid behöver prestera? Hoppas en trevlig person.

Kommentarer
Postat av: Ajli

Tycker du verkar vara en jättegod människa <3

Svar: <3 <3
Sofie Strandberg

2022-01-04 @ 16:08:35
URL: http://ajlimuller.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0