Lite från förra veckan

Förra veckan var ingen bra vecka alls för mig, men vi kommer dit. Måndagen var ganska bra. Jag och Frans träffade min föredetta kollega Stina på en lunch i solen. Mmm, sallad från Holy Greens.
 
Vet inte helt vad som händer här förutom att Frans är helt besatt av TV:n. Frans har börjat krypa!! Ni som följer min instagram har säkert sett det. Men det är helt sjukt, helt plötsligt bara började han ta sig framåt.
 
I onsdags fyllde Sarahs och Niclas son Sixten 1 år. ETT HELT ÅR. Herregud. Jag och Frans var hembjudna till dem för att fira. Det blev gräddtårta, kaffe och jordgubbar.
 
Och sen lekte vi massor. Sixtens farmor Stina var också med!
 
Och sen kom det, kraschen. Ser ganska pigg ut på den här bilden pga smink, men mådde inte bra alls. Vaknade på torsdagen med en förkylning i kroppen, fick världens största munsår och sedan kom ångesten. Ett stort jäkla svart hål i bröstet bara. Fick ställa in alla planer och var bara hemma.
 
I lördags mådde jag fortfarande inte helt bra psykiskt men tog mig till Sixtens kalas. Grattis grattis Sixten!
 
Sarah och Niclas bjöd på pastasallad och fläskytterfilé.
 
Gulliga familjen <3
 
Hipp hipp hurraaa! 
 
Frans hade så roligt så att han somnade i bilen på väg hem och sov sedan ett par timmar, vaknade för att få kvällsmat och på med pyjamas och somnade sedan för natten igen. Mycket intryck <3
 
På söndagen började det kännas bättre igen och vi gick en promenad i solen i Västra Hamnen.

Och sen var veckan slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0