Vecka 29

 
Vi är hemma från Stockholm igen. Vilka fina dagar det var <3 Allt om det snart i en blogg nära dig.
 
Just nu tar både Dan och Frans en kvällsvila och maten är i ugnen, så jag passar på att blogga innan det är dags att äta. Det är så mysigt på sommaren när man inte behöver stressa. Bara ta allt som det kommer lite. Eller, så mycket man kan när man har en liten bebis som behöver rutiner.
 
Jag fick en fråga om hur jag och Dan har delat upp vår föräldraledighet. När Frans kom så var Dan ledig sex veckor. Först de vanliga 10 dagarna och sen tog han semester i samband med julen. Jag skulle sen egentligen vara ledig fram till 1 september, men förlängde det nyligen till 3 oktober. Detta eftersom jag känner att jag missade lite tid med Frans när jag var sjukskriven i tre veckor efter gallblåseoperationen. Dan är föräldraledig med Frans från oktober till februari ungefär. Vi får se när vi får plats på förskola helt enkelt.
 
Föräldraledigheten har gått jättefort hittills. Att börja jobba känns just nu ganska långt borta, men jag vet att den sista tiden kommer att gå fort. Dan säger i alla fall nästan varje dag att han längtar tills han är ledig. Han ska gå så många promenader och upptäcka så många lekplatser.. haha.
 
Nåväl, den här veckan har Dan semester så vi ska hitta på så mycket som möjligt tillsammans. Det ska dessutom bli varmt och soligt, så ett och annat bad kan vi nog få till.
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0