Resevagn, jordgubbar och livets första gunga

I lördags bestämde vi oss för att testa vår resevagn för första gången. Vi har köpt Bugaboo Butterfly som ska följa med oss både till Stockholm i sommar och Paris i höst. Dör så gullig Frans är här haha. Här har vi inte helt ställt in den rätt, men använde inovidynan för att ge Frans lite extra stöd.
 
Dags att bege sig ut!
 
Taggad kille! Vi gick bara till ICA Maxi och hem igen. Lagom första tur.
 
Det blev ny vecka och jag klädde Frans i jordgubbspyjamas fast det var mitt på ljusa dagen.
 
Det är ju ändå midsommarveckan.
 
I onsdags åkte jag och Frans till Limhamn för att träffa Sarah, Niclas och Sixten. Sarah och Niclas bjöd mig på lunch på Fiskrökeriet.
 
Mmm, så gott. Potatismos med stekt sill. Sen gick vi en promenad och handlade glass. Mycket fin dag!
 
Orkar inte så mycket jag älskar honom.
 
Idag började jag dagen med en morgonpromenad med min granne och hennes son Jacob. Det var varmt och vindstilla.
 
Annars har vi inte gjort mycket idag. Gått flera promenader och hängt ute på lekplatsen. Frans gungade för första gången. Han var kanske inte jättetaggad, utan det var mest jag som var det haha.
 
Imorgon är det midsommar!

Kommentarer
Postat av: F

Lite märkligt att ha en sådan liten i en framåtvänd vagn (där han inte har en chans att se er) och dessutom vara i två storstäder där det händer en massa framför honom. Tänker ens föräldrar idag att det är en trygghet för barnen att kunna se föräldrarna?! Jag undrar när jag ser alla dessa småttingar i alla dessa framåtvända vagnar.

2022-06-26 @ 16:46:16
Postat av: Ulrika

Vad var syftet med din kommentar "F"? Så otrevlig du låter. Du kan ju hålla dina undringar för dig själv. De vet nog bäst vad som fungerar för deras son eller inte. Man känner ju sitt barn bäst själv och märker om de blir oroliga. Jag minns inte hur gammal min minsta var när jag vände på vagnen och det gjorde jag för att han alltid satt och hängde åt sidan utanför för att han ville se framåt och inte bara mig hela tiden.

2022-07-06 @ 14:48:29

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0