Paris: onsdag

Så var det dags att kika på Parisbilder! I onsdags förra veckan gick vi upp svintidigt för att hinna med vårt flyg. Frasse var taggad som ni ser.
 
Sedan var han det inte längre, haha. Jag var så nervös inför flygningen, hur skulle det gå med Frans?
 
Men han sov nästan hela resan så det gick hur bra som helst.
 
Vi åt lunch på flygplatsen i Paris och väntade in min lillebror Carl och hans sambo Alice som hade flugit från Stockholm. Sedan tog vi taxi in till vårt hotell som låg vid det 17e arrondissementet.
 
Efter att vi packat upp gjorde vi oss i ordning.
 
För att ta en drink på hotellets innegård. Det var 20 grader varmt och strålande sol.
 
Mådde toppen!
 
Efter att hela min familj hade samlats var det dags att bege sig ut och leta restaurang. Att leta restaurang utan att ha bokat något när man är 10 pers och en bebis gick sådär. Mycket viljor och inte lätt med utbudet.
 
Gick förbi ett och annat oststånd i alla fall, alltid något.
 
Till slut hittade vi en restaurang som dessutom hade öppet. Vi var helt fel på det tidsmässigt. Klockan var 18 och många restauranger öppnar inte förrän 19 i Paris.
 
Men slutet gott allting gott. Efter middagen kände både jag och Dan att vi behövde gå hem och sova. Så var första dagen i Paris slut. På torsdagen hann vi göra desto mer, men mer om det i nästa inlägg.

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack för inspirerande Parisbilder. Jag tycker det är så spännande att få sig runt genom att bara sitta vid datorn och på något vis delta ändå :) Tack för fin läsning. Jag följer er!

Svar: <3 <3
Sofie Strandberg

2022-10-07 @ 10:18:37
URL: http://https://xn--e-hlsa-dua.se/

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0