Vecka 43

 
Så var det ny vecka. Tisdag till och med! Hänger inte med i svängarna. Vi börjar veckan här på bloggen med en lista stulen från Elsa Billgren.
 
Vilken är din bästa och sämsta veckodag?
Min bästa veckodag är absolut fredag. Den är så peppig och början på en lång och fin helg. Sämsta är måndag. Inte för att jag inte tycker om att gå till jobbet eller så, bara att jag alltid är så trött då. Helgen har precis varit, jag har varit social och säkert sovit mindre än vanligt och är bara trött och opepp.
 
Säg två roliga saker som händer i veckan och en grej du bävar inför?
Idag ska jag fixa naglarna och på fredag har vi AW på jobbet. Det blir kul! Dessutom ska jag träffa mitt kusinbarn för första gången på söndag (eftersom vi blev sjuka förra veckan och fick ställa in). Jag håller på att justera min medicin och det tycker jag är lite jobbigt. Har börjat på antidepressiva och behöver justera min dos. Tycker inte om att mixtra med saker som påverkar måendet. Men än så länge går det bra.
 
Vad återkommer i ditt liv vecka efter vecka?
Att jag försöker vara på kontoret på tisdagar och fredagar och ibland fler dagar.
 
Ska du göra något helt nytt?
Jag ska som sagt träffa mitt kusinbarn! Men annars är nog det mesta som det brukar och det är riktigt skönt tycker jag.
 
Vad händer i helgen då?
På lördag ska vi till Kågeröd och umgås med våra vänner som bor där. Vi är så många nu i vår lilla kompisskara. Räknade till att vi är 6 vuxna och 7 barn <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0