Tisdag till fredag: En söndrig väska, köttbullar och nya naglar

Förra veckan gjorde jag massor förutom på måndagen, så det kikar vi på!
 
Tisdag
På tisdagen hade jag och Sara W bokat in en dejt. Jag skulle ta tåget till Kågeröd, men efter en kaosig natt sköt jag på det en timme. Men så blev det knapert med tid ändå och jag missade stadsbussen ner till Malmö C. "Jag hinner om jag går snabbt" tänkte jag och började traska. Halvvägs ner går min väska helt plötsligt sönder. Den bara släpper i remmen och hela väsken trillar ner i marken. Jag samlar ihop allt och springer till stationen och missar såklart tåget.

Ringde Sara, bad om ursäkt och sa att jag kommer ytterligare en timme senare än vad som var tänkt, heh. Gick ner på stan, reklamerade min väska och fick en ny och hann sedan med nästa tåg med TRE MINUTERS marginal, herregud. Stressigaste morgonen på länge. Vad håller jag på med egentligen tänkte jag många gånger.
 
Men till Kågeröd kom jag och det var strålande väder! Vi gick en promenad och pratade om livet.
 
Sen åt vi lunch hemma hos Sara. Här är våra kids! Frans, Ester och Alma. "Frans leker så bra med andra barn" sa jag till Sara och såklart blev Frans plötsligt livrädd för Ester och Alma (trots att han träffat dem ett par gånger tidigare) och klättrade upp på mig om och om igen. Både jag och Frans hade en dålig dag visade det sig.
 
Onsdag
Ny dag och ny spegelselfie!
 
Min föredetta kollega Lisbeth bjöd mig på lunch i Slottsträdgården. Tycker det är så mysigt där!
 
Vi åt köttbullar och pratade serier. Mycket trevligt!
 
När Dan sedan hade slutat jobba gick vi och förtidsröstade. Vi håller Maggan om ryggen om vi säger så.
 
Torsdag
Det blev torsdag och Athena och Alve skulle komma hem till oss på fika. Frans älskar att titta sig själv i spegeln och göra roliga miner.
 
Tycker att han blir mer och mer lik mig. Hans ögon är verkligen bruna nu <3
 
Vi åt lunch. Föröker lära Frans att äta med händerna. Den här dagen blev det äggröra och ärtor.
 
När Athena och Alve sedan åkt hem åt jag och Dan middag. Det blev potatissallad med burrata och chark.
 
Fredag
Så blev det fredag! Älskar dessa soliga men något svalare morgnar.
 
Tog på mig en klänning från H&M och sneakers från Björn Borg.
 
Så mötte jag och Frans upp min kompis Caroline för lunch. Vi gick till The white oak och åt köttbullar, igen! Det är så gott ju.
 
Sedan promenerade jag i solen in till stan. Kommer sakna de här dagarna när jag jobbar igen. Att träffa en kompis för lunch, promenera in till stan, strosa runt i affärer och mysa.
 
Hemma igen! En av Frans favoritleksaker just nu är den här bilen han fick av sin farbror Ola och hans familj i doppresent. Han kan ju inte åka på den än, men älskar att pilla på den.
 
Gullunge!
 
Vid 17 tog Dan Frans ett par timmar och jag stack och fixade naglarna. Bad om att få extra mycket vitt på tipparna och blev väldigt nöjd.
 
Gick inom Pink Head Noodle Bar på vägen hem för att köpa med mig middag. Både jag och Dan åt curryramen och blev så besvikna? Tyckte inte alls det var gott. Får ge dem en chans till för har hört att det ska vara bra!
 
Sen blev det helg och vi hade egentligen en massa roligt inbokat, men på lördagen vaknade jag upp och var förkyld. Ställde in alla planer och hängde hemma. Aja, hade en fin vecka i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0