Min sista semestervecka: Lekland, fika och färgglada naglar

Nu ska vi äntligen riva av min sista semestervecka. Pjuh, vem kunde ana att jag skulle göra så mycket på semestern? Hehe. På måndagen den sista veckan kom min kusin Therese och hennes två barn på besök och vi åkte hela ligan till Dinocity på Entré.
 
Tesse, Sam och Moa. En urgullig liten trio <3
 
På kvällen åt vi fläskytterfilé, ugnsrostade rotfrukter och bearnaisesås.
 
Tesse, Moa och Sam sov över, så dagen efter hängde vi bland annat på vår närmsta lekplats. Frans är mycket glad i Moa som ni ser.
 
När de sedan hade åkt hem kom min syster över för att passa Frans ett par timmar. Det var dags för min och Dans första biodejt sedan vi fick barn. Vi såg Oppenheimer och den var galet bra.
 
Sen har vi lagat mat på rester. Marinerade fläskytterfilén från tidigare i veckan och gjorde quinoasallad. GOTT vare.
 
Dan började jobba ett par dagar tidigare än mig och jag och Frasse hängde mycket själva sista veckan. Vi gick bland annat till Stadsbiblioteket och röjde runt.
 
Frans ÄLSKADE det, men gick kaaanske loss lite för mycket. Om ni undrar vad det är för typ av föräldrar som inte riktigt kan kontrollera sina barn och mest springer efter dem hela tiden, så kan jag meddela att jag är en sån 😅
 
Vi fixade också lite på Frasses rum. Så skönt att hans säng PRECIS fick plats i det här utrymmet. Girlangen kommer från H&M Home.
 
En dag gick vi och fikade. Frasse är lite kinkig med mat, men FIKA det tackar han minsann inte nej till. Här delade vi en kardemummabulle.
 
Jag, Dan och Frans gick till Saluhallen tillsammans med våra grannar och åt på Papi. Mmm, deras pasta bolognese är bäst.
 
Till och med Frans gillar den.
 
Frasse och Holger.
 
Nu är det fredag! Vi hade en dejt inbokad med Sarah och Sixten på Malmöfestivalen.
 
Först lekte vi av oss på Sagolekplatsen vid Stadsbiblioteket.
 
Sen åt vi lunch och Frans sov i vagnen. När han hade vaknat igen gick vi till lekparken inne på Triangeln.
 
På lördagen var jag först kattvakt till min lillebrors katter och sedan fixade jag naglarna. Såhär fina blev dem! Tänkte att det var dags för något färgglatt. Sedan gick jag på Desirées 35-års fest, men den berättar jag mer om senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0