Vecka 33

Så var 5 veckor semester slut och det är dags att sakta men säkert leta sig tillbaka till verkligheten. Det känns som första dagen i skolan idag efter ett långt sommarlov, jag förstår ingenting. Känner mig lite snurrig och vet inte i vilken ände jag ska börja. Men tänker också att det är ett gott tecken, att jag verkligen har slappnat av i sommar.
 
Förra veckan var jag själv med Frans eftersom Dan började jobba en vecka tidigare än mig. Det var verkligen så mysigt att vara själv med Frasse. Tror att vi behövde den kvalitetstiden, bara han och jag.
 
Jag har den senaste tiden haft ganska dåligt samvete och känt att jag är en egoistisk mamma. Att jag prioriterar mig själv för mycket. Har suttit sena kvällar ihopkrupen i soffan och oroat mig, frågat Dan om jag verkligen är gjord för att vara mamma. "Självklart" har han svarat, "Du är en fantastisk mamma".
 
Under semestern har jag letat mig tillbaka. Det är såklart viktigt att prioritera sig själv också. Och vi har kul, Frans och jag. Han somnar tryggt varje kväll i vår säng och vaknar glad varje morgon.
 
Aja, jag är i alla fall redo för lite vardagsrutiner. Men sommaren är inte slut än. Hoppas att denna vecka bjuder på lite bad och kvällspromenader längs med vattnet. Och så är det Malmöfestivalen dessutom!
 
Hoppas ni har en fin start på veckan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0