Inskolning, jumpsuit och en lördag på stan

Förra veckan började inskolningen på Frans förskola! Den ligger fem minuter från oss med gångavstånd och det är så himla lyxigt. Om vi jobbar hemma kan vi vara där snabbt ifall något skulle hända och vi har kunnat gå hem emellan nu under inskolningen. Vi gillar alla pedagoger och de har en fin innergård. Känner oss generellt nöjda!
 
Första veckan ansvarade Dan för inskolningen och den här veckan är det jag. Det är absolut fullkomligt hjärtskärande att lämna sitt barn gråtande kan jag meddela.
 
Jobbade hela veckan i vanlig ordning, hängde lite hemma och på kontoret, tränade på torsdagen och vips var det fredag. Jag ville vara fredagsfin och hade en ny jumpsuit. Mer om den i ett eget inlägg.
 
Jag hade en lunch inbokad med min lillebror Christoffer. Vi gick till Boru Bowl på Kärleksgatan. Christoffer beställde spicy tofu och jag hot tofu 😌
 
Det blev lördag och i vanlig ordning var det "min tur att ta morgonen" med Frans. Nu när Dan varit föräldraledig så har jag alltid tagit lördagarna så att han kan få sova ut. Saken är bara att jag inte direkt har sovmorgon under veckorna. Vissa dagar går jag till och med upp före Dan och Frans. Oh, well. Vi lekte med klossar framför TV:n.
 
Sedan gjorde jag mig i ordning för dagen.
 
Vid 11 hade jag en tid bokad hos min nageltjej som nu ska flytta till Småland :( "Det blir långt och dyrt för dig att fixa naglarna då" sa Dan. Gjorde dem lila i alla fall, kändes vårigt.
 
Vid 12 mötte Athena upp mig på stan. Vi gick till Klang för att äta lunch.
 
Athena åt chèvresallad och jag tog en club sandwich.
 
Sen gick vi en kort runda på stan och därefter in i Slottsparken.
 
Vädret var underbart.
 
Avslutade med en kaffe och fika på Café Holmgången.
 
På kvällen åt jag och Dan sushi hemma och tittade på You. Sen var lördagen slut.
 
På söndagen gjorde vi inte mycket. Frans var krasslig men vi kom ut till en och annan lekplats i Västra Hamnen.
 
På kvällen åt vi det bästa som finns – pasta med pesto och burrata. Mmmm. Och så var veckan slut!

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh känner igen känslan gällande inskolningen. Det är verkligen tufft!

Ett varmt tips: Du borde flytta över till en egen hemsida. Där kan du verkligen få en ännu mer tilltalande och användarvänlig webbsida. Jag skulle kunna hjälpa dig vidare med detta om du känner dig nyfiken på det :)

2023-02-18 @ 14:37:13

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0