Vecka 8

 

Min födelsedagsvecka börjar nu! På söndag fyller jag hela 33 år 🎈
 
Oj vad jag har firat mina födelsedagar genom åren. Dan sa senast igår att man aldrig har kunnat anordna en överraskningsfest för mig eftersom min födelsedag alltid har varit superuppstyrd och välplanerad. Jag har bestämt så pass långt i förväg hur jag vill fira att det liksom inte går att överraska på något sätt.
 
Jag har älskat det. Gud vad kul jag tycker det är att fylla år. Det blir liksom dags för det bortglömda mellanbarnet att claima sin plats. Och det har jag verkligen gjort.
 
Förra året var det min första födelsedag med Frans. Han var bara tre månader och jag fyllde 32. Det blev nästan jobbigt att göra något överhuvudtaget och vi hade bara en liten middag med min familj. Men i år tar jag revansch.
 
Jag och mina närmsta tjejkompisar har bokat bord på Lillie's i stan. Vi börjar med bubbel hemma hos mig och sedan är jag ute heeela kvällen. Oj oj vad lyxigt. Planerar att äta lugnt, skvallra mycket och dricka ett och annat glas vin. På söndag kommer min familj hem till oss på middag. 
 
Är mycket pepp på den kommande helgen. Gud nåde den som smittar mig med diverse förkylningar eller dylikt. 33, nu kommer vi! 🎉

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0