Förra veckan: terapi, god natt-sagor och vinbar

Nu ska vi kika på hur det såg ut för mig förra veckan. En vecka med otroliga kontraster.
 
Började veckan med en måndag på kontoret. Brukar nästan alltid jobba hemma på måndagar annars, men just den här dagen gjorde jag inte det. Följde med två av mina kollegor och tog en finkaffe ute på lunchen.
 
Sen blev det tisdag och tisdagar brukar innebära terapi för mig. Är så trött på det nu, vill stänga kapitlet och gå vidare. Orkar inte göra fler övningar eller prata om hur det känns i min kropp när jag har ångest. Antar att det hjälper då? När man har vänt och vridit på varenda sten och känner sig redo att avsluta.
 
På tisdagskvällen blev Frans sjuk och vi hängde i sängen hela familjen. Varje kväll läser vi två god natt-sagor för Frans. Har läst de så många gånger nu att jag kan de utantill. Frans är lagom intresserad dessutom.
 
Nu är det onsdag! Jag jobbade hemma och sedan gjorde jag mig i ordning för en after work på stan. Kramade den här gullisen hej då.
 
Och traskade ner till Julie. Skulle vilja säga att det är Malmös bästa vinbar?
 
Där mötte jag Caroline. Vi drack orange vin och pratade mycket och länge om livet och vardagen.
 
Vid 18 gick vi vidare till MJ's för att äta middag.
 
Hade det mysigt och kom hem alldeles för sent.
 
Det blev fredag och jag var lagom pigg på att åka till kontoret. Skickade ovan bild till Emma och Regina. "Kämpa" svarade dem.
 
Vid 12 var vi ett gäng som gick till BISe för fredagslunch. En lyx att få jobba med dessa varje dag.
 
Vi beställde in gris med glasnudlar, fisksås och nötter. Sedan hade jag workshop tills klockan var strax över 16 och då var det dags att hålla helg.
 
Lördag! Frasses favorittid att hänga i soffan <3
 
Vid 13-tiden kom Ola och Angelica för att passa Frans och jag och Dan drog ner på stan. Men mer om det i ett eget inlägg.

Kommentarer
Postat av: M

Åh har du tips på god natt-sagor? Skulle vilja börja läsa det för min dotter 🥰

Svar: Vi läser en bok som heter Lille Wille och en annan som heter Lille Lufs (haha) rätt mycket. De är lätta och Frans gillar dem! Absolut lagom långa också.
Sofie Strandberg

2023-01-31 @ 23:35:13
Postat av: Kattis

Blir så glad att ni läser, trots lagomt intresse från pojken! Det är så viktigt med läsning och en fin rutin att nöta in redan från början <3

Svar: <3 <3
Sofie Strandberg

2023-02-01 @ 06:55:04

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0