Vecka 31

 
Min fjärde semestervecka börjar nu. Det har gått fort och långsamt samtidigt, som det brukar. Vi har hunnit med så mycket men ändå känner jag mig inte alls klar. Vilken tur att jag är ledig hela nästa vecka också!
 
Tänkte att vi skulle kicka igång det här veckoinlägget med en intervju med mig själv. (Som jag helt och hållet har stulit från Regina.)
 
Vad gör du just nu?
Klockan är 08.30 när jag börjar skriva det här inlägget och jag och Frans sitter i soffan och tittar på Nicke Nyfiken. Det är min morgon och Dan sover fortfarande. När han har vaknat ska vi fortsätta med vår ommöblering här hemma som vi påbörjade igår.

Hur mår du?
Jag mår bra! Jag tänker alltid efter så mycket när jag får den här frågan. Precis som att jag vant mig vid att jag inte bara kan må helt bra? Men det gör jag. Inte trött, inte stressad, inte ledsen, inte rastlös. Mår bara bra haha.

Planer idag?
Fortsätta med ommöbleringen och sen ska vi ta oss ut och se om vi kan hitta på något kul idag. Det kommer bilder på vad vi håller på att fixa såklart!
 
Det senaste du köpte?
Beställde precis en klänning på Adoores rea. Jag skulle ju inte!! Meeen så gjorde jag det ändå.
 
Om du skulle äta något precis nu?
Har precis ätit frukost: två knäckebröd med kalkonskinka och brieost. Så just nu vill jag bara dricka mitt morgonkaffe.
 
Något gulligt?
Frans går runt och säger "Oh nej" till allt. Det måste vara något som jag och Dan säger mycket tänker jag? Så fort han tappar något, så fort något ligger där det inte ska, om det är fel program på TV:n. Han säger "Oh nej" till allt haha <3
 
Har du en bra semester?
Alltså JA. Är faktiskt väldigt nöjd. Jag har planerat in vilodagar, så att vi inte ska bli för uppbokade och därmed inte hinna vila ordentligt. Och ändå så har vi hunnit med att göra så mycket. Dessutom har jag två veckor kvar! Det enda jag kan önska är liiite finare väder, men man kan inte få allt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0