Helgen: fredagsbad, födelsedagsfest och dop

Hur såg min helg ut? Kanske ni undrar. Eller så undrar ni inte alls det. Då får ni helt enkelt hoppa över det här inlägget, för här kommer massvis med bilder om just det!
 
Fredag
I fredagskväll åt vi hämtmat och hängde i soffan. Sedan tog jag ett glas vin och Frans badade. Detta är en av mina mysigaste rutiner med Frans. Att jag sitter på en handduk bredvid honom medan han leker med sina leksaker i badet.
 
En glad liten kille i sin nya Muminpyjamas som snart ska sova <3
 
Lördag
Det blev lördag och mina småbröder fyllde år. Min lillebror Carl bor i Stockholm, men Christoffer styrde upp med födelsedagsfest hemma hos sig i Malmö. Jag slog två flugor i en smäll och passade på att gå på stan lite innan jag gick vidare på fest. Gjorde mig fin i en klänning från Adoore.
 
Hade också en ny väska från Lindex som jag köpte på rean! Är mycket nöjd med den.
 
Väl på festen dukades fram diverse snacks och tilltugg. Jag som precis hade ätit en halloumirulle på stan :) 
 
Jag och min syster var såklart först på plats. Typiskt gamlingarna, att komma i tid till en fest. Alla vet ju att man kommer seeeent.
 
Men efter en stund rasslade det till med folk. Här är min lillebror. Grattis till honom! Vi hängde och minglade med folk tills ALLDELES för sent för min del. Var hemma 01.30, ouff.
 
Söndag
Dan var snäll och gav mig sovmorgon på söndagen. Jag var absolut lite bakis, men det var det värt. Så länge jag får sova klarar jag mig okej. Men utan sömn fungerar jag inte nu för tiden. I alla fall! Klockan 11.30 körde vi till Bjärred för att gå på dop.
 
Det var Carros och Johans yngsta son Victor som skulle döpas. Det var absolut den längsta halvtimmen i Frans liv. Varföööör fick han inte gå upp på altaret? Varför fick han inte springa runt i kyrkan?
 
Men fint var det!
 
Gulliga familjen.
 
Efteråt blev vi bjudna på mat i Bjärreds församlingshem.
 
Det åts korv med bröd och pastasallad bland annat.
 
Till efterrätt åt vi dessa gudomliga tårtor! Lägg ägg.
 
När Frans fick ett hysteriskt utbrott mitt under paketöppningen kände vi att det var dags för oss att köra hem. Då slängde vi oss på soffan och vilade.

En fin helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0