Lördagsfredag och Nationaldagsbadande

Dagen innan Nationaldagen var det måndag. Eftersom vi var lediga dagen efter blev det som en fredag. Älskar klämdagar! I alla fall, vi var hembjudna till Regina och Frédéric för middag. Henri och Frans satt fint och åt kex i köket, när de inte sprang runt och härjade vill säga.
 
Efter middagen gick vi till en förskola med en inhägnad lekplats. Regina och Frédéric packade med sig kaffe och glass och vi satt vid ett bord medan kidsen lekte. Så perfekt!! Barnen hade kul och vi fick sitta mer än i fem sekunder.
 
Mmm, kaffe och glass.
 
Regina tog dessa gulliga bilder på Frans. Tycker det sammanfattar ungefär hur Frans är just nu, alltid på språng och alltid mycket energi.
 
Sedan gick vi hem till Regges och Freddys lägenhet igen, bytte om till pyjamas på Frans, dansade lite på bordet och därefter var det dags att köra hem. En bättre måndagkväll!
 
På Nationaldagen var vi lediga och jag hade en kompisdejt inbokad med Desirée och Amanda. Vi bestämde oss för att ses i Västra Hamnen och bada.
 
Hade en ny baddräkt från Lindex, ni hittar den här.
 
Det var 16 grader i vattnet och jag tyckte det var svinkallt. Men bada gjorde jag!
 
Amanda, Des och jag.
 
Avslutade dagen med en Daim mint, så himla god? Att jag missat denna nyhet. Sen var Nationaldagsfirandet slut för denna gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0