Midsommarafton 2023

Låt oss kika på de få bilder jag tog under midsommarafton. Vi sågs redan 12.30, men ändå sa dagen bara swooosh. I år blev det lite annorlunda. Eftersom vi som skulle fira tillsammans alla har små barn, struntade vi i lekarna i år. Det var så skönt kände jag. Kul med lekar, men alltså stressigt när man samtidigt springer efter en 1,5-åring. I alla fall, vi började med att ses vid Bjärreds församlingshem och picknickade i gräset.
 
Jag såg ut såhär. En Adooreklänning som jag köpte billigt på Sample Sale förra året och en krans i brudslöja.
 
Min lilla familj <3
 
Frans älskade hänget i parken. Han ville absolut inte sitta still, ni ser ju så missnöjd han är här.
 
Vid 14 reste de midsommarstången och då blev det dans runt den. Kul!! Jag själv växte upp med detta och vill så gärna att det ska vara en del av Frans somrar.
 
Efter dansandet gick vi hem till Carro och Johan. De bjöd på en somrig och söt fördrink jag inte kommer ihåg namnet på, och så satte vi oss på deras terrass.
 
Oscar och Frasse lekte med Oscars bilar.
 
Carros och Johans nyaste tillskott Victor hängde bara på!
 
Jag glömde helt fotografera maten men det var så gott. Matjessill, nypotatis, köttbullar, sallad, gräslök mmmm. Ni vet, den vanliga midsommarmaten. Jag tröttnar aldrig! Ge mig matjessill, nypotatis och köttbullar any time.
 
Sen hängde vi tills klockan blev 22.30 och vi tog bussen hem till Malmö igen. Tack Carro och Johan för att ni styr upp det så fint år efter år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0