Kläder jag burit på sistone

Nu ska vi kika på kläder! Jag är rätt trött och sliten just nu, men kläder får mig alltid pigg. Man kan liksom låtsas att man är utvilad.
 
Såhär såg jag ut en dag när jag skulle på AW med ett par kollegor. Byxorna är gamla från Ellos och koftan köpte jag förra året från Lindex. Tröjan är ny däremot. Den kommer från Arket och ni hittar den här.
 
Den här dagen hängde jag på kontoret. Samma byxor som ovan och en topp från Lindex.
 
Jobbade hemma den här dagen och var ganska förkyld. Gjorde mig fin och gick en sväng på stan och sedan mådde jag bättre.
 
Byxorna är ett par år gamla och kommer från KappAhl, tröjan är från MQs Stockh lm Studio.
 
Såhär såg jag ut i fredags när Regina bjöd ut mig på middag.
 
Hade helt nya kläder dagen till ära. Toppen kommer från Arket och byxorna är ett par nya favoriter från & Other Stories.
 
I lördags firade vi Dans födelsedag ett par dagar i förskott och jag gjorde mig fin i byxor från KappAhl, toppen med sned skurning från Arket och kavaj från Sanne Alexandra.
 
Tycker så mycket om kavajen. Den kommer jag använda mycket. Den här dagen hade jag dessutom putsat spegeln, äntligen!
 
Söndag och vi hade en playdate inbokad med våra vänner David och My. Vi åt lunch hemma hos dem i Dalby och Frans sprang runt, runt i deras hus.
 
Var helt klädd i & Other Stories. Tröjan fick jag i födelsedagspresent förra året.
 
Klart slut från klädesdagboken.

Kommentarer
Postat av: Mia

Vad fin du är. Önskar dej i förskott en härlig påsk. Ta hand om dej. kram. 🐥🐣🐥🐣

2023-03-22 @ 16:25:00
Postat av: Isabelle

Så fin du är! ❤️ för 6 år sen skrev jag och frågade dig hur man vågar bli sambo på riktigt med någon man varit ihop med i flera år, men ändå haft varsin lgh (även om man suttit ihop typ fem av sju dagar i veckan…). Du skrev ett så fint inlägg och avslutade med länge leve kärleken som finns med mig! Nu sitter jag u stället här gravid i vecka 23 och börjar bli helt överväldigad av graviddjungeln. Har precis börjat våga tro på att det här kanske går vägen men HUR ska man veta vad man vill ha av alla tusen prylar? Och vilka modeller? Ett tipsinlägg med grejer till bebisens första typ 6-12 månader vore så uppskattat! 😍

2023-03-23 @ 18:22:31

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0