En helg när jag och Frans var själva hemma

För ett par helger sedan var Dan iväg på konferens med sitt jobb och jag och Frans var själva hemma. Vi hade lite smått och gott inplanerat, men helgen började här. Jag hade som vanligt helt för mycket att bära. Varför gör jag alltid så? Tror att jag kan handla hur mycket som helst utan vagn och sen får jag dra allt hem. 
 
I alla fall! Skickade den här bilden till Dan. Jag och Frans åt smörgåstårta till middag.
 
Jag hade köpt fredagsblommor, hällde upp ett glas vin och solen letade sig in i lägenheten.
 
När Frans hade somnat började jag med helgens projekt: att pussla! Var så pepp. Det var mycket mysigt.
 
Hade tända ljus prick överallt i lägenheten. Sen gick jag och lade mig den eminenta tiden klockan 23, hehe.
 
Det blev lördag och jag och Frans hade finbesök! Tog tydligen inte en enda bild på Regina, men Regina och Henri kom över och höll oss sällskap. Vi började med fika, lekte sedan på lekplats och när det blev kväll fick kidsen snacks i soffan och jag och Regina tog ett glas vin.
 
Till middag bjöd jag på pasta med tomatsås, burrata och sallad. Blev chockad för tydligen är jag dålig på att koka pasta. Jag och Dan lagar ofta mat tillsammans och vi har vissa delar som vi "ansvarar" för. Dan är alltid den som kokar pasta. Han står där och håller koll på tiden, vaktar kastrullen noggrant och smakar av ett par gånger. Jag gör alltid sallad, pastasåser, ansvarar för tillbehör och dukar bordet. Och ni ser ju. Dukning, burrata, sallad – mycket trevligt! Men där bland tomatsåsen ligger det överkokt pasta.
 
Nu är det söndag! Regina och Henri sov över och killarna vaknade vid 07. Det blev en morgon med bus <3
 
Klockan 10 kramade vi Regina och Henri hej då och Frans grät när hans kompis fick åka bussen och inte han 🥺 Sedan traskade vi till Slottsparken för att möta upp min kollega Emma.
 
Vi lekte på lekplats och sen tog vi en fika på St Jakobs. När Frans sedan skulle sova tog vi en promenad.
 
Väl hemma igen så chillade vi i soffan.
 
Sen tog jag ett ryck och städade. Det hade varit en intensiv helg.
 
Avslutade dagen med att leka med vatten på balkongen då det var cirka 25 grader den här dagen. På kvällen kom Dan hem igen och ordningen var återställd!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!
Är du en aktiv bloggare? I så fall, gå med i gruppen "BlogBoost 2023 - nätverka med aktiva bloggare" på Facebook! (sök på gruppnamnet på Facebook eller klicka här https://www.facebook.com/groups/1009479486762927)​​

Där kan du som bloggare nätverka, dela insikter, och tillsammans med andra bloggare arbeta mot att förbättra och boosta era bloggar. Du kan öka din bloggs synlighet och inflytande :)​ (Det kostar givetvis ingenting)

2023-09-30 @ 22:24:22
Postat av: Lou

Längtar efter nytt inlägg från dig! Vill bara flika in här och säha att det finns folk på nätet som uppskattar din blogg massor <3

Svar: Gullis <3
Sofie Strandberg

2023-10-10 @ 20:18:49

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0