Höstlista!

Glad fredag! Vi pyntar bloggen med en höstlista.
 

Vad gjorde du förra hösten?
Förra oktober började jag jobba igen efter 11 månaders föräldraledighet. Jag var väldigt förvirrad, visste inte vem jag var eller vad som var meningen med livet. Var i Paris med hela min familj i september vilket var det bästa på länge.

 

Hur mådde du?
Inte bra alls om jag ska vara ärlig. Kämpade mot mörka tankar, gick i terapi, började på antidepressiva och försökte hitta meningen med vardagen igen. Kommer så tydligt ihåg att jag sa till min terapeut att jag absolut inte vill dö, men jag förstår inte meningen med livet just nu. Ingenting var kul. Att börja jobba igen var så bra för mig, jag fick tillbaka mitt sammanhang.

Hur såg du ut?
Ungefär som idag skulle jag säga. Kanske att jag har en lite bättre kapselgarderob idag och att jag har längre hår. Men annars inte stor skillnad!


Vad är dina planer för hösten?

Mina planer är att vara mer grundad och närvarande. I våras och i sommar känns det som att mitt inre har varit på olika platser och jag har inte helt vetat åt vilket håll jag ska. Jag gav mig ett par månader att bara släppa loss och inte fokusera på framtiden och det var riktigt skönt. Det var en välbehövd sommar. Men nu är jag redo att titta inåt igen, vara hemma mer, fokusera på vad jag behöver.

Det känns också som att jag i höst verkligen kommer fokusera på att utvecklas på jobbet. Jag ska på en kurs i Stockholm i oktober och så ska jag hålla ett kort föredrag inför hela företaget. Gah, sånt gör jag inte bara. Otroligt läskigt.

 

Vad vill du fokusera på?
Oj, svarade på detta föregående fråga haha. Men mig själv och min familj. Och jobbet! Och vänner såklart. Sånt som gör mig glad helt enkelt.

Hur höstmyser du?
Genom att vara inomhus :) Tänder ljus, sitter mycket i TV-soffan och lagar middagar i vår Slow Cooker.


Vad kommer du dricka i höst?
Jag dricker faktiskt inte annat än vad jag brukar göra. Fortfarande vitt vin, bubbel, kaffe, kolsyrat vatten och cola zero. Något jag däremot ska försöka dra ner på nu i höst är koffeinet. Just nu dricker jag helt för mycket kaffe.

Vad vill du köpa?
Har precis beställt nya loafers från Vagabond. Har velat ha ett par ordentliga loafers i ÅR men inte köpt några. Hoppas, hoppas de är sköna.


Hur vill du se ut?
Tänk 70-tal möter basgarderob. Enkla långärmade tröjor, flare jeans, en kavaj med axelvaddar och mina loafers. Mmmmm. Typ såhär! Håret ska klippas imorgon, det behövs verkligen.


Vad ser du fram emot just nu?
Att klä mig i höstkläder. Att Frans ska fylla 2 år. Att äta middagar med nära vänner och gå på after work med kollegor. Att tända tusen ljus hemma och se de sista avsnitten av Only murders in the building säsong 3.


Lista helt och hållet snodd från Egoina.


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0