Lite från vår nya lägenhet

Hej och välkommen in i vår nya lägenhet! Jag tänkte att vi skulle ta oss litet varv här inne. Det är mycket som inte är i ordning och vi ska få en del ommålat. Men sakta men säkert börjar saker hamna på sin plats.
 
Det här är vårt vardagsrum. Till vänster om mig har vi vårt kök, och det får vara med på bild en annan gång. Här ser ni i alla fall vår nya soffa från IKEA. Den hittar ni även här om ni vill kika närmare.
 
Nu står jag på andra sidan vardagsrummet och man ser en bit av köket där längst borta till höger. Gillar verkligen den här planlösningen! Det är öppet, men köket är ändå lite för sig själv.
 
Från vardagsrummet kan man gå rakt in i Frans rum (ja jag har tagit dessa bilderna på kvällen och inte vid samma tidpunkt som de förra hehe). Frans sover inte i sitt rum utan inne hos oss, så detta blir mest som ett lekrum.
 
Vi har äntligen fått upp tunna gardiner från IKEA och brandbilsmattan kommer från H&M Home.
 
Nu ska vi ta en kik på vårt sovrum! Förra veckan beställde jag nämligen hem en sängkappa. Gud vad mysigt det blev! Att jag inte tänkt på detta tidigare. Har stört mig så länge på vår gråa madrass mot vår vita sängram. Vilket hack att få det mysigt och fint. Mattan kommer från Ellos.
 
Vårt sovrum blev ganska vitt om vi säger så. Det var inte meningen, det bara blev så. Därför är jag lite extra glad i de här röda lamporna jag köpte från Hay
 
Så mysiga att ha tända på kvällarna.
 
Och det var allt för nu!

Kommentarer
Postat av: Mia

Lycka till i nya lägenheten. Kram.

2024-02-21 @ 21:23:57
URL: http://gmail.com
Postat av: Mia

Lycka till i nya lägenheten. Kram.

2024-02-21 @ 21:23:59
URL: http://gmail.com
Postat av: Minbloggochlivet.blogg.se

Vilken fin lägenhet. Ljus och fin👍🏻😊.
Lycka till med er lägenhet

2024-02-22 @ 19:15:38

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?


Trackback
RSS 2.0