Lite från sistone: Tacofredag, chipshäng och att vara barforta

God morgon! Du kanske står såhär och borstar tänderna just nu samtidigt som du skrollar i telefonen? Perfekt! Då kan vi passa på att kika på vad jag gjort på sistone.
 
Mötte upp min föredetta kollega Sam på en kaffe för någon vecka sedan. Vi gick till Solde och pratade om ALLT. Livet, jobbet, kompisar, tatueringar, haha. Sen gick vi en promenad i Slottsparken innan vi sa hej då. Uppskattar verkligen relationer som håller sig kvar fast att man inte rör sig i samma kretsar längre.
 
En kvällspromenad i Västra Hamnen och vattnet låg stilla.
 
Nu är det fredag och jag gjorde mig redo för kontoret.
 
Soligt och härligt.
 
Obligatoriskt för mig: En kopp kaffe på morgonen hemma när jag gör mig i ordning och sedan en kopp kaffe när jag kommer till kontoret. Tröjan kommer från Arket för den som undrar!
 
Efter jobbet fixade jag naglarna. Det blev fransk ombre den här gången.
 
På kvällen kom vår kompis och granne Magdalena och hennes barn över på tacomys.
 
Det blev såklart chipshäng i soffan som sig bör en fredag.
 
Dagen efter hade vi Sarah, Niclas och Sixten över på middag.
 
Och självklart avslutades kvällen med chipshäng även då!
 
<3333
 
På söndagen firade vi min mormor som fyllt 84 med lunch och fika. Älskar den här bilden på Moa, Tesse och Frans som ritar.
 
Nu var det måndag och på eftermiddagen gjorde jag mig i ordning för en middag hemma hos min kollega Anna. Jag har fått kommentarer om att jag ofta är barfota hemma, haha! Jag älskar att vara barfota. Tar ofta av mig strumporna när jag kommer hem efter jobbet och tar inte på mig strumpor förrän jag är på väg ut.
 
Anna bjöd på risotto med rödbetor och fetaost. GOTT.
 
Anna har det så otroligt mysigt hemma hos sig, färgglatt och fint.
 
På tisdagen träffade jag min kusin Frida för lunchhäng. Vi gick till LU på Davidshallstorg. Dagen efter åkte jag till Stockholm, men det tar vi i ett annat inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?


Trackback
RSS 2.0