Lite av mitt livs historia.

Jag var 18 år och trött på livet.
Jag hade precis tagit studenten och dumpat mitt ex för en kille som inte visste vad kärlek var. Det var september och tredje månaden av arbetslöshet. Min dröm var att jobba sena kvällar i klädesbutiker och få rabatt på allt jag ville ha.
"Jag har hört att Burger King söker folk" uppmuntrade min syster mig. Som att jag någonsin skulle vilja jobba där. Men visst, jag sökte jobbet och fick det.

Det var en torsdag kl. 14, det kommer jag ihåg. Jag stod i omklädningsrummet och satte på mig min svarta T-shirt och keps med en aning nervositet i kroppen. De visade mig sedan runt och presenterade mig för alla medarbetare. Där fanns en kille med det ruffsigaste hår jag någonsin sett som inte ville skaka min hand.
"Jag är kladdig om händerna" förklarade han.
Han var kort, smal och hade grönblå ögon. En aning oförskämd ansåg jag. Men en månad senare satt vi och kysstes på ett golv hos en vän med varsin cider i handen. Han följde inte med mig hem den kvällen, och jag följde inte med honom. Jag var kär och åkte hem för att sova i min egen säng, själv.

En månad senare var vi tillsammans och om en vecka firar vi två år. Det är konstigt hur tillfälligheter fungerar, men ibland gör dem en så himla lycklig.

Kommentarer
Postat av: angelica

ååhhhh gullit

2010-11-17 @ 16:19:08
Postat av: Des

<3

2010-11-17 @ 19:27:24
URL: http://dsomidessan.blogg.se/
Postat av: M

Så pluttigt!! :-))

2010-11-18 @ 13:53:22

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0