För jag är så himla kär i dig och allt du vill göra är att spela Diablo 3.

Det var längesedan jag vaknade med dig vid min sida nu. Du går alltid upp två timmar innan mig för att du skall kunna spela ostört. Innan skolan slutade förklarade du för mig att vi skulle få mer tid för varandra, snart, när skolan var över. Så plötsligt släpptes Diablo 3, och nu sitter du endast fastklistrad vid datorn.
Efter jag vaknat upp i en tom säng äter jag frukost framför TV:n. Själv. För du skall bara klara den där "bossen" och sedan kan du umgås. Som att du måste sätta tid åt sidan för mig, som att jag är något som stör din frid när allt jag bara vill är att få lite uppmärksamhet. Ibland blir jag arg och skriker, fast att det egentligen inte är själva spelandet som stör mig. För jag har själv varit där. Jag har fastnat framför Halo på xbox eller suttit timmar framför The Sims. Men jag har aldrig glömt bort dig.
Jag har lärt mig att vänta. Efter långa nätter på Burger King och många timmar framför skolböcker, så har jag lärt mig att vänta på dig. Jag vaknar upp i en tom säng, äter frukost själv framför TV:n och lyssnar på ledsna låtar av "She & Him" där de sjunger om brustna hjärtan. Jag tänker att snart tröttnar han på det och vill umgås med mig. Vill, och inte för att han måste. För jag är så himla kär i dig och allt du vill göra är att spela Diablo 3.

Kommentarer
Postat av: Sara W

Jag förstår precis hur du känner. Men prata verkligen ut med vandra om de. Ett spel/dator ska inte förstöra förhållande. För det kan de verkligen göra. Helt sjukt! In kommer lösa det. För ni älskar vandra och spara på all tid ni har och bråka inte! Livet är för kort för bråk och tårar <3

2012-06-13 @ 23:54:19
Postat av: jawna

Jag gillar sättet du skriver på, man blir fängslad. Tur är det väl att spelet tar slut någon gång.



Jag lägger mig alltid ensam om kvällarna och sitter alltid ensam i soffan och äter, kollar tv.. Kim spelar all sin lediga tid. Jag kommer aldrig vänja mig, jag försöker bara stå ut..

2012-06-14 @ 01:14:07
URL: http://jawnas.blogg.se/
Postat av: M

Snart är det Kroatien och där går det inte att sitta fastklistrad vid Diablo!!!! ;-) Så håll ut!! Puss på dig, gumsi!!

2012-06-14 @ 08:42:57
Postat av: Egoina

Hahaha! Jacob ska skaffa Diablo, han sa "tack för den här tiden" till sin flickvän ;)

2012-06-14 @ 15:03:18
URL: http://egoinas.se
Postat av: Jacob

folk inser det nog inte men det är faktiskt ett missbruk.. tror dock att jag prioriterar annorlunda, men jag kan helt klart förstå det.

2012-06-14 @ 15:25:56

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0