Linnéas och Robins bröllop: Del 1.

Okej, 261 bilder senare så är det dags för en liten uppdatering av Linnéas och Robins bröllop! Jag och Dan sov över i Kågeröd och min klocka ringde 06.00 på lördagen. YEY. Det var bara att duscha och klä på sig för att sedan traska hem till Nejas mamma där vi brudtärnor skulle fixa håret.
 
Marica kände nämligen en duktig frisör som skulle fixa vårt hår!
 
"Hur vill du ha ditt hår?" frågade hon. Tja, lite upprullat i en bulle typ, svarade jag och visade några bilder. Så sattes det igång.
 
Eftersom det var dåligt med speglar tittade jag inte så noga på hur min "upprullade bulle" blev. Men WOW, ser mycket avancerat ut!
 
Det var roligt, för vi alla hade så olika frisyrer. Elin till exempel hade nersläppt, lockigt och ihopsatt med flätor. Mycket fint!
 
Så fortsatte vi göra oss i ordning.
 
Marica som är höggravid och har världens finaste bula! Snart kommer bebisen minsann.
 
Den blivande bruden!
 
Så åkte vi till kyrkan för att gifta bort fina Linnéa. Jag hade gett min kamera till Dan så att han kunde fotografera inne i kyrkan under ceremonin.
 
Så började vi traska in. Neja i följe med sin pappa och bakom gick vi brudtärnor.
 
Och så kom Robin och mötte henne. Vi var mycket nervösa allihopa.. Eller ja, jag i alla fall och jag skulle inte ens gifta mig.
 
Så läste Nejas mamma en text ur korinterbreven, Nejas syster Hanna sjöng två fina låtar, Robin och Neja sa "Ja" och prästen gjorde ett trolleritrick. Verkligen en fin vigsel och många tårar rann.
 
Så var det dags att springa ut ur kyrkan till Bruno Mars låt "Marry me".
 
Några suddiga, men fina bilder!
 
Nygifta!
 
Så kastade vi massvis med ris och kramade vårt kära brudpar. Därefter gick vi i brudföljet iväg för bröllopsfotograferingen och de resterande gästerna åkte vidare för lite snittar och tipsrunda.
 
När vi var färdigfotograferade anlände vi till Kågerödslund där själva bröllopsfesten skulle hållas. Men mer om det får ni se i Del 2 och nästa inlägg! Vilka höll tal? Vad gör Neja och Robin stående på stolarna? Hur såg brudtårtan ut och vem fångade egentligen buketten? Mer om detta i nästa inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0