Restaurang Mosaik.

Om det är någon restaurang som jag är stammis på så är det Mosaik i Malmö. Jag vet inte riktigt hur det har blivit så. Jag och mina tjejkompisar har bara fastnat där liksom. Det är billigt, gott och finns supermycket olika tapasrätter att välja mellan. Idag kom jag på att jag två onsdagar i rad har varit där och ätit och tänkte att vi skulle kika lite på dessa tillfällen!
 
Förra onsdagen var jag, Dan, Sös, Emelie, Philip, Sarah H och Niclas där efter jobbet. Det var soligt men vi hängde inne eftersom det var fullsmockat på uteserveringen.
 
Jag åt friterade bläckfiskringar, quiche fromage och pitakia.
 
Fint gäng och fin onsdagkväll!
 
Idag sa Regina till mig att vi borde gå till det där stället som jag alltid går till. Sagt och gjort så hängde vi på Mosaik igen! Perfekt avslut på en annars halvrolig onsdag tycker jag, och hur fint var inte mitt sällskap?
 
Och vad åt då jag? Eh, friterade bläckfiskringar, pitakia och quiche fromage. Måste nog börja variera mig om jag skall fortsätta gå dit känner jag.
 
Såhär ser det ut när man hänger med en bloggare. Haha <3
 
Så åt vi tills vi var supermätta och drack rosévin. Mosaik ligger mitt på stortorget i Malmö om ni känner för att gå dit någon dag. Ni lär ju hitta mig där i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0