Restaurangkväll x 2.

Två dagar i rad har jag varit ute och ätit på restaurang. Kanske inte särskilt ekonomiskt, men väldigt gott! Jag fotograferade inte särskilt mycket vid dessa tillfällen, men jag tycker att vi skall kika lite på det ändå.
 
Bröderna David och Niklas fyllde hela 30 år i måndags och det skulle ju givetvis firas. Davids flickvän My hade därför anordnat en liten överraskningsmiddag med både Davids och Niklas vänner i söndags på Krua Thai i Malmö. Jag, Dan och Ola kom något tidigare än de andra gästerna och hängde där lite. Sedan kom de andra gästerna och sist kom födelsedagsbarnen och då skrek vi GRATTIS! Supermysig kväll, men tyvärr blev det inte fler bilder tagna.
 
Igår bestämde jag och Carro oss för att vi skulle fira måndag på Mosaik. Det var ju så otroligt längesedan vi åt där (eller inte..). Den här gången beställde jag in calamares, fläskfilé med fetaost- och champinjonkräm samt friterad fetaost. Så himla gott och perfekt tillsammans med ett glas rosévin en måndag! Nu skall jag laga mat hemma resten av veckan. Sådana här lyxfasoner får det minsann vara slut på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0