Tillfällen som gör mig extra lycklig.

- När jag står i köket och hör hur våra middagsgäster skrattar i vardagsrummet. Hur någon berättar en rolig historia och de andra hakar på. Då jag känner ända in i märgen hur de har trevligt.
 
- När jag en tidig morgon, i ljummen sommarluft springer så fort jag kan till en låt som ger mig gåshud och jag känner att det finns inget annat bara här och nu.
 
- När vi tittar på tv och han lägger sig bakom mig i soffan och säger att han bara vill vila lite. När jag sedan känner hur han börjar småsnarka mot min nacke.
 
- När den äldre kvinnan i tobaksaffären säger "Förlåt, men jag måste bara berätta att jag tycker att du är så himla vacker" och jag blir alldeles röd i huvudet och får bara fram ett tack.
 
- När jag sitter i sängen och inte kan sluta läsa ur en bok för att handlingen är så gripande och meningarna så bra formulerade att det liksom värker i hjärtat.
 
- När chefen på jobbet säger "Sofie, du kan väl skriva den här texten? Du är bra på det." och jag känner mig stolt och förstår att det är jag verkligen.
 
- När jag sminkar mig en fredagkväll samtidigt som jag dricker ett glas vin och inte har någon aning om vad kvällen kommer att innehålla men vet bara att det kommer att bli så himla roligt.
 
- När min grannes äldre lilla hund ställer sig tätt bredvid mina ben på innergården och vägrar att gå in trots att matte drar i kopplet och säger "Kom nu".
 
- När man hittar små, små ljusglimtar en grå och trist dag och känner att det här, det skall nog bli bra ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0