Ett komplement till fredagstacosen.

Idag är det fredag och då äter man tacos! Det är sedan gammalt. Om man som jag äter tacos ungefär en gång i veckan så kan det ju i längden bli lite uttjatat. Då är det viktigt att man varierar sitt innehåll! Jag brukar variera mellan lax, oumph, halloumi och har på den senaste tiden ätit sojafärs från Anamma Vego. Men nu var det dags att testa något nytt – Risentas färs av kikärtor!
 
Börja med att hälla i hela påsens innehåll i en skål och tillsätt 1,75 dl vatten. Rör sedan om.
 
Och stek cirka 5 minuter på medelhög värme samtidigt som du rör om. Tadaaa! Redo att serveras! Dessutom är färsen redan färdigkryddad och klar. Man kan välja mellan mediumstark och stark.
 
Ät tillsammans med dina vanliga tacostillbehör och det bröd du gillar bäst. Dan frågade mig vilket jag tyckte var godast, kikärtsfärs eller sojafärs och faktiskt tycker jag båda är lika goda. Kikärtsfärsen hade lite annan konsistens och kryddningen var jättegod, men Anammas sojafärs är också väldigt god. Det är i alla fall kul att testa något nytt och variera sig lite. Happy taco friday!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0