Torsdagstankar.

  • Det känns så naturligt att det är 2018 nu. Som att 2017 verkligen har packat ihop och banat väg för något nytt. Förr hade jag alltid ångest och tänkte neeeej inte ett nytt år, men nu ser jag det som en möjlighet istället.

  • Snart fyller jag 28 år! Det är också något som jag förut har haft ångest över, att bli äldre. Men inte just nu. Tänker att 28 är himla ungt ändå och det är så många spännande saker jag har framför mig.

  • På tal om att jag snart fyller år, jag har ingen aning hur jag ska fira min födelsedag. Fest? Middag med kompisar? Bara bio och restaurang för mig och Dan? Jag kan verkligen inte bestämma mig. Vill bara hänga med folk jag tycker om, dricka bubbel och ha en fin födelsedagsklänning på mig.

  • Jag har börjat se om gamla säsonger av Solsidan på C More. Alltså ÅH så bra och roligt det är. Har ni sett Solsidanfilmen på bio? Vi gjorde det i mellandagarna och den var också jätterolig. Stort tips!

  • Förresten är det många bra filmer som går på bio nu! Jag vill se Ted, Call me by your name och Downsizing bland annat. Vi såg Mordet på Orientexpressen i söndags. Den var också ganska bra. Jag har alltid gillat Poirot, så det var en film precis i min smak.

  • Nu efter jul har jag försökt komma tillbaka till mina matrutiner igen. Det innebär mestadels att jag äter mindre kött och mer grönt. Det har gått jättebra den här veckan! Fisk och skaldjur äter jag som vanligt, men jag drar ner ordentligt på kött och främst processat kött. Det är också roligt att testa nya maträtter och jag älskar att utbudet av vegetariska alternativ har expanderat så mycket.

  • Jag fyndade en fin klänning igår på Warehouse! Det är ju så mycket rea överrallt nu och en klänning som hade kostat 450 kr fick följa med mig hem för endast 159 pix! Dessutom fanns det bara ett enda exemplar kvar och den var i just min storlek. Ödet kallar jag det. Ni får se bilder på den i helgen!

  • Jag och Dan kollar främst på kriminalserier för tillfället. Vi har sett Gåsmamman, Modus, Riviera, nya Beck-filmen och såklart de senaste avsnitten av Bron säsong 4. Vi tänkte ge oss på Den döende detektiven som finns på SVT Play härnäst. Har hört mycket gott om den. Tipsa gärna om ni vet någon mer serie vi inte får missa!

Hoppas ni får en finfin torsdag! Imorgon är det fredag hörni, nästan helg ju.

Kommentarer
Postat av: Ewe

Jag är också 28! Det roliga är att man hade värsta ålderskrisen vid 25 men nu är (i alla fall jag) hur lugn som helst! ;D

Svar: Ja men precis! Så känner jag också!
Sofie Strandberg

2018-01-11 @ 16:00:19
URL: http://ewees.blogg.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0