Lördagsprat

 
God morgon. Jag sitter i soffan med en kopp kaffe och tittar på nyhetsmorgon. Just nu intervjuas Kim Walls föräldrar om boken de skrivit och deras enorma sorg efter Kims död. Det är en väldigt bra och fin intervju. Jag har även lyssnat på Ingrid Walls (Kims mamma) sommarprat och rekommenderar det verkligen.
 
Det är disigt idag och jag vaknar upp med täppt näsa och en tjock hals. Jag har varit förkyld nästan hela veckan, men hoppades att det värsta skulle gått över till idag. Vi som ska på bröllop! Men med nässpray, ipren, lite smink och ny klänning går det mesta. Mamma och pappa ska köra oss till vigseln i eftermiddag, så jag ska be dem ta kort på mig och Dan. Min klänning är blå-lila med små, små blommor. Svårt att förklara men ni ska få se en bild sen! Jag har inte riktigt bestämt mig vilka skor jag ska ha till än. Svarta lackskor eller "smutslila" pumps?
 
Imorgon är det Fars dag. Vi ska inte fira med våra familjer eftersom vi behöver vara hemma och ta det lugnt, men jag ska krama min pappa extra mycket idag istället. Jag måste plugga till kursen jag går via jobbet också, läsa ungefär 100 sidor och lösa en uppgift. Så typiskt mig att göra sånt på söndagar.
 
Tittar ni på Så mycket bättre förresten? Jag tycker att Stor är helt fantastisk! Hans tolkning av Linnéa Henrikssons "Säga mig" är grym. Jag grät när jag hörde den och tänker så mycket på mig och min stora syster. En relation som alltid har varit knepig, men samtidigt otroligt viktig. Jag kan slå mig blodig för min familj utan att tveka, men det finns inte heller något som kan såra mig så djupt. Men är det inte så generellt i livet? Det som gör en lycklig är också det som kan såra en mest.
 
Nåväl, nu får det vara slut på det här lördagspratet. Jag måste till affären och köpa kattmat och sen ska jag göra mig bröllopsfin. Har ni några planer i helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0