Fredagstankar

  • Fredag, fredag, fredag! Så skönt det ska bli med helg. Den här veckan har varit lite hektisk för mig, mer än vad jag trodde att den skulle vara. Jag vet att min kropp och mitt sinne inte vill ha det så och försöker att aktivt boka in kvällar hemma, men ibland blir det såhär. Huvudsaken är att jag vet om det och försöker varva ner efter en kämpig period. Jag har inte fått en ångestattack på länge nu och det känns riktigt skönt.

  • Det blir ingen Halloweenfest för oss i år. Varje år brukar jag och mina syskon ha en Halloweenfest tillsammans som ni säkert vet. Detta brukar dock resultera i att jag går helhjärtat in i planerandet och andra kanske desto mer halvhjärtat. Den här hösten klarar jag inte av stressen och har därför beslutat att inte ha någon fest. Det är så tråkigt, men vet att det är det bästa för mig. Vi tar igen det nästa år istället!

  • Idag ska jag träffa Regina efter jobbet! Det ska bli väldigt mysigt och det var ett tag sedan vi sågs nu. Vi ska ta en kaffe på Malmö Central innan hon tar tåget hem till Helsingborg. Efter ska jag bara hem, laga mat med Dan och titta på Idol. Ser fram emot den här fredagskvällen.

  • Imorgonkväll ska vi till Sarah och fira hennes 30-års dag! Vi är ett par tjejer som ska ses och det blir middag hemma hos Sarah. Mysigt med kvalitetstid! Annars ska vi inte göra något särskilt i helgen, bara ta det lugnt och soooova. Vädret ska bli sådär har jag hört.

  • Jag har köpt en ny vinterjacka! De sålde ut dunjackor på Stadium och jag hittade en som jag tyckte passade mig perfekt så jag slog till. Äntligen kan jag kasta min gamla dunjacka som är silvertejpad på insidan pga läcker dun.

  • Längtar ni inte efter december och jul? Jag gör! Jag älskar julen och har redan börjat planera hur vi ska fira, vilka kläder jag ska ha och så vidare. I år ska jag, Dan, Sarah och Niclas fira nyårsafton genom att ha staycation på MJ’s här i Malmö. Det känns väldigt lyxigt och ska bli så roligt!


Hur mår ni idag? Har ni några planer inför helgen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0