Onsdagstankar

 
  • Det var så fint väder igår när jag och min kollega Robert var ute och promenerade. Det var kallt, men soligt och massvis med blommor hade slagit ut. Äntligen har det blivit vår!!

  • Just nu tänker jag ganska mycket på min blivande möhippa, haha. Nääär är den och vaaad ska vi göra?! Jag har aldrig blivit överraskad såhär i hela mitt liv, har inte fått någon överraskningsfest eller blivit bortrövad tidigare. Jag vet inte hur jag ska hantera det. Kommer säkert svimma och gråta samtidigt när de överraskar mig.

  • Idag är det en vecka tills vi åker till Berlin! Oh, ska bli så kul. Har redan tänkt ut mina outfits för varje kväll. Det ska bli mysigt att ha kvalitetstid med min familj också. Vilken påsk det kommer att bli!

  • Har ni sett serien Störst av allt på Netflix? Tror att den hade premiär i fredags och jag såg den i helgen. Jag tycker att den var väldigt gripande, bra story och bra skådespel. Men usch, vad den kröp under skinnet på mig. Jag har tänkt på den om och om igen nu i veckan, försökt att pussla ihop bitar jag undrar över. Felix Sandman gör en otroligt bra roll som Sebastian dessutom. Om ni har sett serien så hojta gärna i kommentarsfältet!

  • Idag ska jag klippa mig! Inte mycket, bara topparna och fixa till luggen. Men det ska bli mycket skönt. Just nu låter jag mitt hår växa ut, då jag vill ha det långt till bröllopet men i höst ska jag klippa av det igen. Jag tycker om att ha det axellångt och längtar efter det nu.

Hoppas ni har en fin onsdag!

Kommentarer
Postat av: M

Har sett serien och den är verkligen bra!
Jag längtar också till Berlin! Så myysigt!

Puss på dig! <3

2019-04-11 @ 08:53:15
Postat av: Anonym

Har sett serien och den är verkligen bra!
Jag längtar också till Berlin! Så myysigt!

Puss på dig! <3

2019-04-11 @ 08:54:16
Postat av: Isabelle

Har också sett den! Känner dock en stor ambivalens inför serien? Bra plot (bokens förtjänst) men tyckte det var ganska ojämnt igenom serien hur utförandet blev? Vissa saker blev aldrig förklarade, VARFÖR skulle rikemansungar dricka prosecco för typ 79kr/flaskan som syntes i bild etc. Lite för mycket som inte går ihop helt enkelt! Blev också mäkta irriterad på slutet som kändes så abrupt på något vis, hade velat se lite om vad som hände sen..? Men i det stora hela en sevärd serie. Inte minst för ett innovativt perspektiv. Men den får nog bara 3/5 av mig i betyg 🙈

Svar: Haha, rolig artikel du skickade. Jag håller med om att slutet var för abrupt. Jag ville ha lite mer closure!
Sofie Strandberg

2019-04-11 @ 16:02:40
Postat av: Isabelle

Haha hej igen :) https://ng.se/artiklar/en-vidrig-djursholmstjej-faktagranskar-storst-av-allt Hittade denna artikel som sammanfattar min ambivalens ganska bra! ☺️

2019-04-12 @ 07:31:27

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0